.
kolmapäev, November 15 oma pesa, teiste pesa, arvuti

mul on mingi hull pesapunumise hooaeg vist alanud... vahin andunult sisustusajakirju, surfin mööda kinnisvaraportaale, valin meeldivaid värve seinte, põrandate, mööblitükkide jaoks. otsustan kogu aeg ümber, millised oleksid elutoa põhitoonid ja mis värvi aksessuaare peaks poodidest ostma ruttama, et ka mõni lisatoon tuppa tuua. mõtlen kuhu ma päris omas kodus ühe või teise asja paneksin ja millised kardinad sobiksid ja kui oleks garderoob siis kui suur ja millistest sektsioonidest koosnev. kaalun erinevate linnaosade plusse ja miinuseid. ja nii kogu aeg, igal vabal hetkel. ükspäev käisin viru rahva raamatus. kui fotograafiariiul poleks mind rajalt maha võtnud, oleksin tõenäoliselt sisekujunduseriiulini marssinud ja selle pahupidi pööranud, kuid pole ka välistatud, et tühjaks ostnud. oma koduse pesa lammutan ka elementaarosadeks. enne madalstarti, nii harjutuseks. ehksiis kui töömehed tulevad ja ideed heaks kiidavad, siis ühest seinast kaob üks "konku" ära. üks sein läheb kas läbi tapeteerimise või värvimise tumepunast tooni, kuna "konku" alt tuleb linoleumivaba põrand, tuleb jalgadealus kaa uus valida. õnneks pole probleemi, otsustasin juba paar kuud tagasi korkpõranda kasuks. täna kojusõites mõtlesin, et igelt lahe oleks mu hallivärvi vaheseinakapp musta-punasekirjuks värvida. õnneks (kahjuks?) liiga utoopiline idee teostamiseks.

aga täna sai külas ka käidud. vanalinnakorter, ~200m2, läbi 3 korruse korter, sh suur tuba läbi kahe korruse (sisaldus ka söögituba ja köök), 1 vannituba, 1 dushinurk, 1 saun, 3 WC'd, 2 magamistuba, 3 kontorit (korteri alumisi korruseid kasutatakse argipäeviti töökohtadena). oehh, oleks minu teha, siis elaksin ma tänaöösel juba seal. lihtsalt.. vau. ootan väga antud korterisse planeeritud koogiveiniõhtut:) ühtlasi sain toredat infot, et tartus on 50m2 pleiss, 1,49km bussijaamast, kuhu peale pikka ja rasket pidu saab kräshida. polegi ju tegelt ei clubtallinnas ega illusionis käind. tuleb plaanidesse võtta:)

aga tööl sain täna oma läpaka. küll alles pärastlõunaks ja ajutise aga siiski. terve õhtu kohandasin masinat oma käpa järgi. muutsin taskbare ja deskut ja IEd ja lõpuks oli kõik juba suht mustikas. asi lihtsalt selles, et meil pandi tööle uus server, mis oli vägagi mäkivaenulik, ja mu väike õunak ei saanud lihtsalt hakkama enam. ta on nüüd tagasi täiskohaga koduseks. ja kuigi excel-word ei ole mäki jaoks mingi keeruline asi, on siiski tunduvalt lihtsam kõike samamoodi teha nagu ülejäänd kontor. ehksiis windoosas. ja saan nüüd ise printida ja PDF'ida. vist. pole proovinud veel tegelikult. aga ikkagi, ohh jee, täiega lahe. aga siiski ootan juba pikisilmi aastalõppu. sest läheb huvitavaks.


.
hiljuti kirjutatud.
uus kujundus, sport, kasiino, ükssarvik
kontsert, teater, muusikal
esimene angel
asjad, mis vajavad tegemist.
stiilist ja riietest
liikluseri
kultuur, teater, olemine
reisist, melanhooliast
kuidas avada veinipudelit
talladega nights, kursaõed ja pakkimine