.
reede, Detsember 1 kurbus, autoasjad, mõtted

ma olen viimasel ajal kuidagi kurvem. mitte, et midagi oleks otseselt halvasti või nii, aga lihtsalt, kurb tunne on. tööl on kurb, sest ma ei ole nagu seltskonnas sees. eitea, kas mu iseloom ei meeldi või häirib mu pesamunastaatus aga pidevalt on selline veidi autsaideri tunne. see, et ma mingihetk peaks lahkumisavalduse sisse andma, häirib kaa. mul ei ole juba uut kohta olemas, kuhu minna ja see hirmus altvedaja tunne on ka. kuigi hinges ja südames olen juba otsuse teinud. aga elu üleüldiselt on mul küll üksik. mu lähedased sõbrad on mu unustanud ja mu poiss-sõber ei taha muga nädala sees üldse tegemist teha. hea, et on kool ja trenn ja töö ja telekas, millega aega sisustada. aga hinge need ei täida. hing on tühi ja tahab armastust ja hoolimist. koguaeg on selline nutu-äärel tunne lihtsalt. tegemist on vist sügismasendusega. vähemalt on mul mu tibu autoke, kes mind veel jätnud ei ole.

tibukesele sai täna lausa terve päev pühendatud. hommikul tööl hakkasin kohe asjandama. helistasin kaskosse ja uurisin ja siis helistasin klaasitöökodadesse ja uurisin veel. ja nii ongi, et homme keskpäeval saab lasnamäel autoveris minu super-audist hoopis tutika esiklaasiga audi. mul on küll üks mobiilseparkimise kleeps laual juba ootamas, aga see ammusest ajast ja radiolinja oma. peab vist kuhugi küsima minema, uuest aastat vahetan niikuinii võrku. eniveis. kui autoveris registreerimas käidud sõitsin järvekeskusesse einestama ja seal läksin redfordi kojamehi valima. ja selle spets margi kojamehed ei sobinud mu autole sest mul on mingi värrrrdjad "easy-clip" kojamehevarred, mille kasutamine on lihtsast klõpsust ikka väääga kaugel. niiet jah, laupäeval siis boschi shoppama jälle, uuele esiklaasile vanad kojamehed ei lähe teps mitte. siis igastahes orgunnisin veel veidi ja tänu gerlyle sain reedeõhtusse pesulaaja, täiesti super! ei saa ju klaasi räpase autoga vahetama minna :)

aga praegu kuulan selle uue bondifilmi themelugu (kurat, see alguseanimatsioon oli nagu Eriti Rokk! fännasin sajaga) ja mõtlen, et millest ma mõtlesin kirjutada päeval. ma tavaliselt mõtlen oma kirjutamisteemadest (mis ei ole päevategevuste seotud) autoroolis liigeldes. mõnikord mõtlen nii põhjalikult, et unustan liiklust sügavamalt jälgida ja teeotstest sõidan ikka alatasa natuke mööda. aga praegu ei tule küll midagi kirjutamisväärset meelde. ainult see et täna on reede ja mul ei ole nagu jälle eriti mingeid plaane (veel?) :(


.
hiljuti kirjutatud.
minu neljapäevased seiklused
pöff1, trenn, kunstpäike
tujud, arvutijamad, lugu
probleem, söök, uni, iluasjad
trollibuss, autoõnnetus, robot, cream, fotokas
sõber, reede, lõuna ja kadund fotokas
oma pesa, teiste pesa, arvuti
uus kujundus, sport, kasiino, ükssarvik
kontsert, teater, muusikal
esimene angel