.
reede, Jaanuar 19 stressi vähenemisest, ilust ja tervisest

Ohhh, milline hea kergendustunne on praegu. Homme on Wallis viimane päev, see ka poolik, sest lõunast läheme Piritale DISCi testi tulemusi analüüsima ja sellele otsatuleb kohe bowlinguturniir. Õhtul töökaaslastega kuhugi mürama ka. Teisipäeval tegin terve päev transpordivahendite kodutööd, mis lõunaks Jürka meilile läks, teisipäevast kolmapäevaöösel kella kaheni arendasin oma äratuskellabeebit, mille kolmapäeval ära esitasin, eileöösel närisin end lõpuks ITA konspektist läbi ja täna kell 13 sain, kui sisetunnet usaldada, selle eksamiga suht okeilt ühelepoole. Tulemus tuleb esmaspäeval, seni kasvatan pinget. Sess seega tõenäoliselt suht-koht edukalt läbitud. Siiamaani hinded 5, 5 ja 2 aga seda viimast veel vaatab. Tahaks Jürkale suuliselt vastama minna, need valikvastused on ikka super nilbed...

Kuna minu ühelauseline shampoonilõik eelmises postituses põhjustas tõelise kommentaarilaviini, proovin ka seekord. Probleem levind ja pikaajaline - leida super luks ripsmedush. Kasutasin suht lapsepõlvest õige mitu aastat manhattani roheroosat. See oli nii täiuslik ja ma olin kergelt öeldes maruvihane kui selle tumepruuni variandi tootmine lõpetati. Nüüd olen juba paar aastat igasuguseid asju testinud. Vahepeal vaimustusin Rimmeli Volume Flash'ist kuid kuigi esimene tühjakskasutatud pudel oli väga normaalne, siis teine sattus mingi hälvik ja produtseeris põhiliselt tükkis ripsmeid. Eelmine nädal ostsin Lili soovitusel selle 2000 Calorie Dramatic Look vms dushi. Mis iganes see mark ka polnd, Maxfactor vist. Dramatic lookist on asi ikka väääga kaugel kuid ripsmed värvib ilusti loomulikult ära (ka otsad) ja ei kurda. Parem kui viimane Rimmel igastahes. Ükskord ostisn prooviks mingit siukest, kus alla tuleks see valge asi panna ja siis dush peale aga see ei sobind mulle üldse. Võibolla olen lihtsalt liiga valiv :D

Teisipäeva õhtul käisime Marthaga tervist parandamas - Viimsi SPA soolakambris. Suht naljakas oli tegelt, seal oli mingi issi oma armsa tütrekesega ja mingid suured ning ekstra kummalised soome tädid ja väga väike ruum. Me ajasime 45 minutit juttu ja tegime mobiiliga pilte, suht tore oli minumeelest. See tuba oli ka lahe, ei saand täpselt aru kuidas ta tehtud oli aga põnev oli spekuleerida, siiamaani on. Soolapõrand mulle ei meeldind, liiga pude värk (Soolaga seoses... Ostsin soola ja pipratopsi, mis siis et pipart kodus pole :D) ja puges kärmelt varvaste vahele. Peale kambrit otsustasime SPA restosse sööma minna. Martha oli möödaminnes näinud, et pasta oli 55 krooni ja no kõht oli tühi küll. Alguses tundus täiega dreamy koht aga lõpus läks suht imelikuks :D Teenindajaneiu oli mingi natuke välismaalane ja kui M küsis, mis loomad mereandidega pastas elavad siis ta ei teadnud ja sõna "tigu" oli talle ka võõras. Niiet mereandidega pasta jäi seekord igaks juhuks ära. Kui otsustasin viinerivarda tellida, siis selgus, et fritüür ei tööta ja friikartuleid ei saa. No okei, otsustasin ümber ja valisin koos Marthaga söögiks hoopis pasta bolognese. Eeltoiduks olime valinud paneeritud juustupallid aga no neid valmistatakse ju KA fritüüris. Ei saanud midagi :( Sõime ootel siis salaja mu Cheetose krõpse ja õnneks vähemalt pasta maitses hea. Noh, 100 krooni eest kõlbas küll, ütleme nii.

Ma miskipärast just avastasin, et Martha nime lühend on MB. Nagu Mercedes Benz. Suhteliselt Eliit nimi :D


6 ütlemisi:
Blogger martha ütles...

Just nime pärast ongi mul vaja Mercedes Benzi G-klassi naksitralliautot. Nii šeff oleks panna numbrimärgiks MBG 666 võimidagi (nagu Martha-Beryl Grauberg siis).

Aga ripsmetuššidest. Mulle on sobinud Nivea kummiharjaga tumepruun tušš, praegu kasutan MaxFactori Masterpiece Volume&Definition tušši ja olen happy. Seda soovitas mulle Maarja, kellele soovitas seda tema õde Katrin. :)

10:17  
Blogger minni ütles...

Ma olen ka igasuguseid ripsmekaid katsetanud, aga pöördun ikka ja jälle Maybelline'i toodangu juurde tagasi. Hetkel kasutuses LashExpansion (umbes neljas järjestikune). Kuna eelistan veekindlat tušši, siis kitsendab see valikut päris mõnusalt. Aga jah, Maybelline'i kuidagi sobib ja meeldib ja nii ongi see vahelduva eduga kasutuses olnud juba aastaid.

10:27  
Anonymous liis ütles...

mul sess läbi: kolm nelja, kaks viite. nüüd võib (kuna ma kainur olen) mahla või teega tõesti tähistada! :p
p.s. kui hea ripsmetuši otsa komistad siis ütle mulle kah, ma ka alles otsin. :( lisaks palun järgmises postituses uuri välja mõni ILUS ja kauapüsiv huuleläige, onje. ;)

14:09  
Blogger eliis ütles...

L'Oreali longitude töötab. Ilusad pikad- pikad loomulikud ripsmed. Nagu päris! (A)

23:43  
Anonymous Hanna ütles...

Mina soovitan Bourjois tooteid (ainult mitte Maxi Frange Mascara, seda võid siis proovida kui tahad, et su ripsmed tungivad ka 3 km tagant esile:D), need on minu lemmikud.

00:52  
Anonymous pisem ütles...

MMM! see maarja soovitatud on hea! ma mingil esinemisel kasutasin seda. töötab. :)

ja kallistusi sulle hästi palju, kadunud näitsik.

22:56  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
magan siin, raha kaduvusest ja sessist
väike huumor
:(
keskmises osas on positiivsust
day of music.
peaasi et ei peaks õppima...
elvira, korter, musa, blogger
uusaasta
lessons of life
unistades oma kodust