.
neljapäev, Jaanuar 11 väike huumor

et inimesed ei hakkaks arvama, et ma mingi suitsiidi lävel olen, siis natsa nalja kaa. nimelt õnnestus mul just hetk tagasi üks kahekümneviiekroonine segastel põhjustel WCpotti kukutada :D esimesena tuli meelde kohe see tele2 mobiilireklaam, kus mehel telefon rinnataskust pissuaari kukkus aga kuna minul oli WCpott ja rahatäht siis ei ole päris analoogia. no igaljuhul sain selle peale kiiret urgitsemist sealt kätte ja nüüd olen täieõiguslik rahapesija - loputasin raha maksimaalselt põhjalikult läbi. igastahes kui kellelgi kunagi elujooksul tuleb kokku puutuda 25-kroonisega mis on võibolla veidi krimpsus ja seerianumbriga BY232427, siis teate kus see raha käinud on. sellest äpardusest hakkasin hirmuga mõtlema, et see ei ole kindlasti esimene ega viimane sellise kogemusega kupüür. ja raudselt on rahatähti, kelle saatus on veel hirmsam olnud. seda ideed kohe hea meelega ei arendaks edasi :P igastahes kurikuulus mõttelt-mõttele hüppaja, nagu ma olen, oli järgmine ideevälgatus, et raudselt ma suren kunagi tänu mingile 5-kroonisele, mis kellegi turisti taskus kuskil keskaafrika džunglis käis ja sada lihasööjabakterit külge kogus mis mind siis kunagi nakatavad ja tapavad. sellest ilusast ideest järgmine oli tõdemus, et pean oma kohustuseks oma sõpru teavitada, et millal iganes ma siis ka ei sureks (lihasööjabaker või mitte), mina ei taha maetud saada. ma tahan raudselt ahju ja tuhaks (lugeda: kremeeritud saada). kellegi kaminasimsile urnitäiteks ma ka ei taha, pigem kuskilt pangalt alla merre või mõnda eesti ilusasse paika. kus oleks ilus igavik veeta onju. muidugi läks mu heatahtlik naljajutt ikkagi lõpuks morbiidseks kätte ära.

aga teine naljaasi veel. ükspäev märkasin, et marthal on vahva komme prille keskmise sõrmega kergitada. kohe tuli meelde, kuidas sõber janar kunagi mingilt ossilt fooritaga pidi peksa saama, kui autoroolis prille kergitas, sest ise ta ei märganudki et kergitus toimus keskmise sõrmega ja no teadagi, mida oss sellest välja luges. sellest jutust alates olen alati prillikergitajaid vaadates muhelema hakanud, sest päris paljudel on kergitamissõrmeks justnimelt see kõige pikem. kuigi teisteüle on maru hea naerda, tuleb tunnistada, et teinekord isegi vale sõrmega roppusi pilduma hakanud :P tegijatel juhtub, onju? eksju?


1 ütlemisi:
Blogger martha ütles...

Omg, ma pean ennast kontrollima hakkama! Väga piinlik lugu. Raudselt olen ma täiesti tahtmatult ka oma ülemusele fakki näidanud. Huhuu. Läätsed on selles mõttes ohutumad.

23:09  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
:(
keskmises osas on positiivsust
day of music.
peaasi et ei peaks õppima...
elvira, korter, musa, blogger
uusaasta
lessons of life
unistades oma kodust
jõululaupäeva tegemised
pealkirjatu