.
kolmapäev, Veebruar 28 oscarid, valimised, kaubanduskeskused

kui eelmise postituse valmis kirjutasin, siis tuli tuju seda vähemalt 3 korda muuta või parandada. tundus et keegi läks meelest ja mõni teine ei saanud piisavalt tunnustust. suutsin end siiski takistada ja kõik jäi nii, nagu alguses kirja sai. natuke nagu oscarikõne pidamine - korraga tuli nii palju erinevaid mõtteid ja ometi alati läheb keegi-miski meelest :P niisiis eileõhtul vaatasin suure äratundmisrõõmuga oscarite lühitseremooniat. show oli pikkuselt lõigutud täpselt parajaks, lavastus lahe, pisiapsakad välja nopitud ja õhtujuht ellen demisiganes keskmisest humoorikam. paar üleandmist jäid helgelt meelde ka. ma nüüd otsin imdb.com'ist kiirelt abi nimede osas... mulle väga meeldis forest whitakeri kõne. ta oli ilusti paberile kirjutanud, juhuks, kui ta liigutatud peaks olema, ja kujutate ette, paberit oligi tarvis! ma ei mäleta täpselt, millest ta rääkis, aga tol kuulamishetkel mõtlesin küll et vaau, nii ilus ja südamlik kõne. hästi siiras. teine üleandmine, mis mulle meeldis, oli kui scorsese oscar välja kuulutati. kohe oli kogu kamp saalis püsti nagu üks mees ja aplaus ei tahtnud vaibuda. no see mees oli muidugi selle auhinna ära ka teenind, mis siis et ma vist ühtegi ta filmi näind pole. (no siiski-siiski, imdb.com tuli appi aga taxi driver'i ja gangs of new york'i olen siiski ära näind) veel meeldis mulle kui kolm režisööri mingit auhinda üle andsid. kes need olidki nüüd.. spielberg ja muud kuulsad nimed. kaks olid oscari saanud ja üks mitte ja siis tegid nalja selle üle. see mulle ka igastahes meeldis. vot sellised muljed siis. aa ja cameron diaz on ikka eriti ilus brünetina.

valimisreklaamid ei aja mind üldse hulluks, teevad nalja hoopis. see reformierakond vs keskerakond olukord on juba tasapisi tobenaljakas! igastahes mina tahaks kõigi poolt hääletada vist. mulle nii meeldib kuidas IRLi reklaamides kutsuvad toredad inimesed teisi häid/toredaid/jms inimesi hääletama. eriti meeldib mulle laarimart, sest tal on lihtsalt nii lahe hääl. reformi poolt tahaks seepärast hääletada, et ansip on minumeelest jube asjalik tegelane meil seal kõrgemal, teda on seal ka edaspidi vaja, ja ühes lasteteemalises reklaamis oli lõpustseenis see reformiorav ja temaümber hüppasid reformioravapojad ja see oli lihtsalt nii armas! ja üldse need kõigi valimislubadused on nii rõõsaroosad et.. uhh, ainult hääletaks. kahju et mul ainult üks hääl on :( aga selle olen pühapäevaks ära lubanud - perekond on IRLi poolt ja mina, kui poliitilise maailmavaateta isik, olen siis ka. vanaisa sai neilt lausa salli ja puha. minu auto kojamehe alla oli sven sester ühel hommikul jääkraabitsa pannud. pean sügavalt järgi mõtlema, kas annan oma hääle nüüd siis svenile või mardile. sven küll pani huupi (registrijärgi elan pea-aegu sünnist saati piritakosel siiski) aga tema õnneks on ta kandidaat ka pirital, kus metsakoolis mingi kast minugi hääletussedelit ootab. heheh.

täna sattusin kristiinesse. ei suutnud otse prismasse jalutada muidugi. ja tulemus on käes - pangakonto jälle natsa tühjem :D seekordne saak on suvine: kahed papud, kõrvarõngad ja vöö. lisaks sõitis katus toidupoes ära ja peale suure koguse alkoholi krabasin korvi ka kilo viinamarju ja muud head-paremat. arve tuli nädalasisese poeskäigu kohta ikka suuuuht suur. kristiines on muidugi eriti halb see, et mu novembrist saati kummitanud ploomilillad saapad on seal müügil. ja nad on hetkel veidi alla hinnatud, nii umbes tervelt 50% ehksiis maksavad endise 2000eeku asemel 999 (ja netissoovitatud hind on üldse 2240!). tänaõhtul otsustasin, et ka nende saatus on minu omadeks saada. lisaks leidsin ühe vägavõluva suure musta-valge kirju koti. jah, mõlemaid on väga vaja :D ja kuna martha siin meelde tuletas, siis kleiti või mitut oleks ka vaja kuna tegelt on suvi on ju ukse ees (märts juunou). ja monton on suht hea koht sellistele asjadele pilgu peale panemiseks. aga monton on veel parem koht selliste asjade ostmiseks kuu lõpupoole, kui neil supersoodustused on. niiet, natsa nüüd ootan. oooh, i soooo love things. oma eelmise investeeringuga polegi siin veel eputanud vist. meet mu valged talvepapud, mis ei ole tegelt nii soojad, kui ma alguses arvasin aga nevertheless ilusarmsad (ja tänasepäeva seisuga rõveräpased ka :( ).


2 ütlemisi:
Anonymous duk ütles...

tüdruk, sa rokid

04:31  
Blogger Anette ütles...

valged talvesaapad ja oneilli papud on ilusad!

20:48  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
head inimesed minu elus
kino, juuksur, töömõtteid
vabariigi sünnipäev
bodyshop ja üllatus
liiklus, riided
mul on toredad sõbrad
saapsud, sõbranna, armastus
kodu.
combi ja lavaššimaraton
inspiratsiooni täis