.
neljapäev, Veebruar 15 liiklus, riided

mul on viimasel ajal ikka ropult ideid olnud, et millest kirjutada. aga miskipärast pole olnud aega. või viitsimist. võta üht ja lükka teist onju. praegu istun õhtuselt tühjas kontoris ja ootan, et tipptund läbi saaks ja ma julgeks minna kalmistu tn lõpu pealt vasakpööret tegema. irooniline on muidugi see, et tegelikult pole selle vasakpöördega mul kordagi eriti suurt probleemi olnud, ühe korra olen ainult 10 minutit oodanud aga siis ma polnud ka esimene. siuke pseudokas vist lihtsalt. täitsa tobe värk; varsti juba 4 aastat autoroolis istunud ja kardab väikest vasakpööret. tegelt sellest rohkem kardan isegi uue pärnu mnt jupikese (järve keskuse juures) olevat ainukest tagasipööret. sest seda on võimalik ainult siis sooritada, kui keegi jalakäija foorinuppu vajutab. aga nad ju ei tee seda eriti üldse. tegelt ma pelgan üldse igasuguseid vaheletrügimisi ja tagasipöördeid ja vasakpöördeid. alles hiljuti õppisin ülbelt järvevanale välja sõitma ja gaasiga autovoolu sulanduma. sest muud ei jää ju üle, kui üldse kunagi kuhugi jõuda tahan :P täna proovin oma pseudo-järve-tagasipöördehirmule lahendust leida alternatiivset teekonda kasutades sest risto palus mul pangaülekande teha ja lähim pangakontor, mis veel lahti on, asub järvekeskuses. ma väga loodan et alternatiivteel kohutavas koguses keelumärke pole. sest nendega mul veab ikka alati. alles paar päeva tagasi ei suutnud end sundida keelumärgi alt sisse sõitma ja sõitsin kesklinna asemel mustamäele :D supersooda autojuht. long story short, vot sellepärast ma istun siin kontoris praegu ja täidan vaba aega kirjutamisega :)

ma viimasel ajal vaatan aina rohkem, et ma olen ikka kohutav tarbija. eile peale kooli ei olnud midagi teha ja läksin kristiine keskusesse. põhiplaan oli osta tuubik valget shoemagicut, mille täpse olemuse suhtes mul tegelt isegi teadmised puuduvad, aga mis saapamüüjate jutu järgi peaks hea asi olema, eriti mu värsketele valgetele saapsudele. see oli juba kolmas suurtüki kingaäri kus ma käisin ja seal oli ka otsas. hakkan vaikselt lootust kaotama... igastahes kui ma seal kristiines juba olin, siis otsustasin ka poodides veidi ringi vaadata. suutsin end kuidagi vaevu-vaevu talitseda ja nii lahkusingi peale paaritunnist ringikolamist mõne varvassokipaari, kahe kampsuni ja ühe pluusiga. krdi moetäika :S mu (eesti) lemmikpoes ehk reserved'is olid mingid mega-aled ja seal oli kõige raskem. aga on ju valus panna tagasi kuhja jakikest, mille müügihind 990 eeku ja punane sooduslipik näitab 200! südamevalu vaigistas tõsiasi, et miskipärast olid reservedi jakid eile end minusuhtes negatiivselt meelestanud ja mitte ükski ei sobinud. muidu on reserved mu lemmikpood igast pluuside suhtes. nende S-suuruses maikad ja T-särgid istuvad mulle kui valatult, samas kampsunid ja pluusikud vahemikus 38..40 näevad ka väga harva koledad välja. mis siis, et 38 varrukas on veidi lühike ja 40 kerest tsipake lai. poodi jäi nii palju põnevaid asju, kuid kuskil sügavas sisimas hakkas enam-vähem õigel ajal mingi alarm tööle ja suutsin end kuidagi kassajuurde kamandada. aga olen väga rahul oma ostudega :) mingihetk otsustasin, et musta värvi asju ma enam rohkem osta ei tohi. seekordne saak siis helesinine, hallitriibuline ja pruun. pole just suurim asi värvivalik aga asi liigub paranemise suunas.

riidepoodidest rääkides on mul veel mõned väljakujunenud lemmikud. pesulemmik on värske - sügisel ostsin rootsist kaks komplekti H&M pesuosakonnast ja tänase päevani unistan sellest hetkest, kui suudan end käsile võtta ja soome pesukollektsiooni uuendama minna. väga väga VÄGA ilusti istuvad ja õudselt armsad näevad välja. isegi minu vapustavalt õudsel pirnifiguuril :D teksasid ostaksin super hea meelega selliselt firmalt nagu inblue. sügisel prantsusmaalt ostetud tikandiga teksad on mu uued lemparid ja nende kohta on nii palju kalliste teksade kommentaare tehtud, mis siis et nad mingi 450 krooni maksid :) kahjuks google mu sõps ei ole ja ma ei suutnudki välja uurida kust ja kuidas ma oma teksakollektsiooni uuendada saaks. või kas üldse selline firma kuskil olemas on.... dieseli ja hilfigeri teksad meeldivad mulle kaa, aga nojah, võite isegi arvata miks mul ainult 1 õige mitme aasta vanune paar kodus elutseb. AG asjad on ilusad ja neid on mul ikka üle keskmise mitu, seppälä meeldib mulle silikoonsukkade, vahest huvitavate riideesemete ja jakkide pärast. minu armas kotkajakk on seppäläst näiteks. soodne-ja-moodne poes pole peale seda üht ja ainukest korda rohkem käinud. kuigi ahvatlus on suur, distsiplineerib viimase nädalaga rahakotti tekkinud ämblikupesa. esimese palgapäevani on poolteist nädalat. mis mind peale seda distsiplineerima hakkab.....?


.
hiljuti kirjutatud.
mul on toredad sõbrad
saapsud, sõbranna, armastus
kodu.
combi ja lavaššimaraton
inspiratsiooni täis
sinine teisipäev
shampoonid ja kodu
superlohe
verivärske töötu mõtisklused
stressi vähenemisest, ilust ja tervisest