.
pühapäev, Märts 25 shopping, pidu, suvi ja chalmers

järjekordselt põnev nädalavahetus. reede kodune, laupäeval sikutas nele mu poode ahistama. käisime foorumi äritänaval, virus ja ülemistes, ajasime juttu ja kulutasime raha. tõin oma vastikmürgise fruttini kehavõi asemele 200kroonise bodyshopi greibilosiooni. mis siis et pudeli peal on kirjas püree. igastahes kui keegi on huvitatud suht suure hulga fruttini greibi-mündi kehavõi omandamisest, siis palun väga, andke teada. muidu läheb prügikasti. ega ta vast halb pole, aga minule lihtsalt ei sobind. sama tüübi dushigeel ja koorija on väga eduliselt kasutuses kuni nende peatse surmani :) uue kodu leidis ka üks crop'i jakk. armash ja hea hinnaga saadud. nats kraabib hinge, et mu pea-aegu-uus hele mantel liiga natuke väike oli ja poodi jäi aga mis seals ikka, another 650 eek saved.

õhtul pidime ristoga peole minema. tüübil muidugi tuli tukk peale ja nii läksingi, keskmisest rohkem trotsi täis, hoopis üksi. kalevi pidu oli ja toretoretore. juba turvamees tegi uksepeal nalja, muidugi küsis dokumenti ka, ma ju teada-tuntud wannabe 16-aastane. tuttavatest keerutasid plaate kalev ise, tõnn ja priit, ja pisike kuhi tuttavaid oli ka kohal. hängisime jana, jaani ja rauliga, õhtu edenedes tegin paar ägedamat tantsuliigutust ka kõlari ees, nalja kui palju, sest tantsimine ei ole enam ammu mu leivanumber. peol oli ainult (!) üks (!!!) nilbik ja palju naljakaid inimesi (minu vastandid ehksiis wannabe 22-aastased kes elu eest mehi ehksiis hr jaani üritasid sebida oma liibuliigutustega :D). mingi veerand nelja ajal vudisin kerge sörgiga koju magama.

päeval jälle suurema osa ajast logelesin, aga siiski suutsin hetkeks ka asjalik olla - kirjutasin BESTi suvekursuse jaoks liivi ja transpordi teemalise (inglisekeelse) motivatsiooniluuletuse, mugandasin seda veidi teise kursuse jaoks, täitsin ankeedid ära ja esitasin. esimene valik on juulis hispaaniasse, teine on septembris portugali. mingine kaks nädalat kuuma lõunamaa päikese all logeleda oleks ju suht dreamy :) igastahes tehtud plaan ja kui kumbagi vastu võtab siis sinna ma igaljuhul minemas olen. eriti ei huvita mis töölt öeldakse, kui muidu ei saa, siis palgata puhkus noh. kuigi ma praegu hakkasin hirmuga mõtlema, et leal oli ju ka mingi kesksuveajal puhkusekasti ristike tehtud. kuramus. no eks vaatab.

ahjaa selline hea uudis kaa, et mu chalmersi paberid jõudsid rootsi ikkagi õigeks ajaks. nüüd on muidugi natuke imelik olukord, sest ma ei ole isegi eriti kindel, kas ma tahan sinna enam minna. sesmõttes et mul on ideaalne töökoht olemas ja lausa kahju oleks sealt ära tulla. kuigi paar aastat noorust ja vabadust juurde oleks ju väga teretulnud. aga kui kunagi tagasi tulen, kas ma siis suudan end sama heale kohale nihverdada? õnneks või kahjuks on minu alale TTÜst veel kaks inimest kandideerimas ja niipalju kui mina tean, on neil mõlemal paremad shansid kui mul. isegi enam ei tea, mida ma täpselt tahan, no tore lugu küll.

edit: sellest laupäevaõhtusest vihasest peoleminekust oli tegelt nats rõõmu ka. pühapäeval tõi sügavalt kahetsev risto mulle "kahjutasuks" pisikese tulbikimbu. ja lilled sulatavad mu kalgi südame ju momentaalselt :)


.
hiljuti kirjutatud.
mina jään alati minaks
mõtteid, fotojuttu, jms
nädalavahetus, fototamine
naistepäev ja muid killukesi
lühidalt
oscarid, valimised, kaubanduskeskused
head inimesed minu elus
kino, juuksur, töömõtteid
vabariigi sünnipäev
bodyshop ja üllatus