.
kolmapäev, Mai 9 stat, sport, kool, ndlvh, ...

mu veebipäevikul on stabiilselt vähe lugejaid. just vaatasin statistikat - viimase nädala jooksul oli kõige uhkem tulemus 25, teistel päevadel ei saanud kahtegi numbri ette. mõnesmõttes muidugi hea asi, kirjutatav jutt jääb veidi privaatsem ja võibolla julgen veidi rohkem mõtteid-tundeid kirjagi panna. võisiis mitte. sest oht, et nende 25 sees on inimesi, kellele ma kirjutada EI tahaks, on ikkagi olemas. aga ikkagi teeb kurvaks et ma ei suuda nii huvitavalt või intrigeerivalt oma mõtteid sõnastada, et kommentaare siia nii vähe koguneb. iga päev käin ja vaatan ja loodan et võibolla täna.

täna käisin oma teist hansapanga tervisejooksu tegemas. moodustasime töökaaslastega tiimi ja alustasime eelmine nädal pirital. seekord jooksin nõmmel ja vastupidiselt eelmisekorra kambakale üksi, kuna tulin otse koolist ja neil läks tööasjadega kauem. eks väike regress on toimunud, kui eelminekord lea utsitas ja elas seljas ning seetõttu jooksin umbes pool maast (4,4km) siis seekord polnud kedagi utsitamas ja marvan et julge 2/3 sai energiakõndi harrastatud, kogupikkus oli mingi 4,2km vist. aga päris lootusetu asi ei ole, energiakõnni all mõtlen mina siis mitte tavalist lonkimist vaid ikka käed käima ja normaalsed suured sammud. et selline poolsportlik värk. aga küll see areng ka lõpuks tuleb, mingi paari nädala pärast saab võibolla isegi terve maa juba maha sörgitud? viimaselajal mõtlen üldse palju liigutamisest. hing tahab stiletosse trennima tagasi ja õudselt mõnus oleks mingi õhtu, pühapäeviti näiteks, kuskil ujumas hakata käima. seeaasta olen vähemalt 2348234 korda juba lubanud et SEE on minu viimane pitsa või SEE on minu viimane kartulikrõps või SEE on minu viimane hamburger. minu kõht on mu mõistusest tugevam ja kõht neid asju arrrrmastab.

kuna lõputööpinge all murdusin, siis nüüd on elu lill. riski&ohutusõpetuse naeruväärset eksamit tegime kursakaaslastega esmaspäeval ja loodetavasti järgminenädal saab ühe hinde juurde. täna võtsin töölt vabaks ja tutvusin ekspluatatsioonimaterjalide konspektiga ja sain vist isegi targaks, sest rohkem kui pooltele kontrolltööküsimustele oskasin endaarust isegi vastuse välja mõelda. kui jälle 51% välja pigistaks siis oleks ka selle ainega ühelpool. logistika aluste viimane KT on ülejärgmisel neljapäeval ja järgmisel teisipäeval lähen mingit müstilist autode eksamit sooritama. praktikapaberid peab ka millalgi lõplikult ära vormistama ja sisse andma ning tugevusõpetuse asjadega ühelepoole saama ja siis ongi suviiiii ees.

öise vahtkonna üks ajakirjandusele pillutud mõte ajas jälle tigedaks. tahtsid filtritänava leinajaid tõnismäele suunata eks. et sinna platsile lilli panna ja seda teges ära trampida vastistutatud võõrasemad. mida need võõrasemad nendele jobudele teinud on, et nemad peab ära trampima?! nad on lilled, for god's sake! lilled on silmailu ja südamerõõm, mitte mingi asi, mille peal trampida. kuradikuratküll.

nädalavahetus on aga tihe ees ootamas. reedel alustame tööjuures, kus toimumas laoreiv. alguses pidime lihtsalt uut tühja laoruumi üheks peoks kasutama aga ilmnes et minu töine sünnipäevapidu oleks esmaspäeval ja toomasel järgmisel reedel niiet järgminenädal tuleb pidudevaba ja reedel möllame laos nii, et seinad värisevad :D ehksiis jah, sööme torti ja kooki ja puuvilju ja ajame võibolla veidi juttu ka, kui metsik tuju tuleb. edasi näeb reedeõhtune tegevusplaan ette sõitu philijuurde grillima ja chillima ja laupäevahommikul pärnupoole esimesele OTle. veidi ebameeldiv, et porschel mootorihoolduse käigus otsustati üle vaadata ka jahutussüsteem ja veepump, viimane muidugi otsustas mehhaanikute kätevahele ära surra. niisiis peab vaene auto kuni järgmise nädalati CMFis tõstukite peal tukkuma ja saksast eestipoole kulgevat pumpa ootama. draagiline. OTlt tagasi tuleb nägu pähe joonistada ja oma laulutibudega stereosse eelmist nädalat kordama minema. kõik soovijad võivad mulle sinna lillesülemeid tuua :D hommikul, kui silmad suudan lahti teha, ootab ees sõit haapsallu audide kiirendamist vaatama/korraldama ja siis millalgi pärastlõunal tagasi tallinnasse, korralikud riided selga ja perega minu vanaksjäämist tähistama. peale seda ongi juba järgmine nädal käes. küll see vahetus läheb alles kiiresti, hirm lausa...

ma olen üldse rõõmustaja väikestest asjadest. ükspäev koristasin oma bookmarks'e ja peale seda oli terve õhtu selline tunne, nagu oleks mingi mäe vallutanud või maitea. niiet jah, suht vähe on õnneks vaja kui nüüd järgi mõelda.

ja risto jäi chalmersi stipist ilma. kurb lugu minumeelest. õnneks tal veel paar tagavaravarianti on - rahakas sugulane, finantseeriv ettevõte, mahamüüdud porsche. sellest viimasest näen ma öösiti õudukaid, nii südamekülge on see auto kasvanud juba :S


3 ütlemisi:
Blogger liis ütles...

Ma kogu aeg loen ja mõtlen, et tahaks kommenteerida, aga ei leia õigeid sõnu ja ei oska ilusti öelda, nii nagu tahaks. Selles mõttes, et tahks Sulle öelda ilusti ja hästi ja toetavalt, aga ma ei tea, kuidas. :( No ja siis ma mõtlen veel, et Sul on miljon sõbrannat nagunii juba helistanud ja msn-inud ja scrappinud ja värki ja mis see minu kaastundlik-toetav pai siin enam tähtsust omab. :/

Aga põhimõtteliselt tahtsin öelda jah, et pai ja et missiis, et me paari universumi kaugusele teineteisest lahku kasvanud oleme, number mul sama ja olen ikka siin. :)

01:19  
Anonymous h ütles...

Vinge, Sa oled digilaps jri kõrval mu lemmikblogijaid!

See, et tema ja tema ja mina ei kommenteeri, ei tähenda, et see meile hinge ei lähe ja me vahest pai ei tahaks teha kui su meel on moss või tuju allapoole arvestust.

Sõnad lihtsalt pole enamasti piisavalt väljendusrikkad..

Pai!

02:29  
Anonymous Hanna ütles...

mina loen ju kaa:)

23:43  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
haridusest ja muusikast
ma ei mõista
söduripoiss
hobid ja vaba aeg
segased tunded
nädal 15 vist
pikk nädalavahetus
parkimine, lõuna, grill, sügis
kokandushuviline lohe
peavalu, pildid