.
teisipäev, August 14 elu läbi kaamera

reedel saatsime luigel poisid kordusõppustele. jõin ära ümmarguselt liitri veini koolaga, oli nats võõrastav aga siiski tore. pilt:
laupäeval, kui üles ärkasin (kell pool 6 hommikul???), olin veel selgelt purjus. haapsallu jõudmiseks saatsin laiali 8 sõnumit ja lõpuks kruiisisin AC miilile silveri vägagi rinkaseades ja väga sportlike istmetega BMWs. hea, et õhuke teksaseelik oli, napilt surusin end istmesse sisse. üritus tuli välja super hea, inimesed olid super mõnusad ja päike ampsas super korralikult, õhtul nägu õhetas ikka täie raha eest. õnneks vähemalt serx tõi ilusti koju ära. pilt:
laupäeval oli CCG rajapäev/koolitus. kuidagi õnnestus kõik ajalised kokkulepped maha magada (nagu ikka) ja ligi 2 tundi hilineda. jõudsin täpselt koolituseosa alguseks. kuna minu audi on armas ja (ühes tükis eriti) tore, siis mina elasin rallitajatele kaasa ning oma olematuid võimeid proovile ei pannud. õnneks neil oli seekord ise viimase koha saaja kaasas, kaua ma ikka jaksan :) pilt:
esmaspäev oli tore tööpäev (nooooot), asendan terve nädala sekretäri ja oskan juba venekeeles pudistada et izviniiitje ja padaždiiiitje ja suunan kõne kellele iganes edasi. õhtul üritasin püüdlikult vältida porsche viimase sõidu nägemist. kuid otseloomulikult valisin ma SUPER vale aja koristamistuhinas leitud autovärviparandusmarkerite testimiseks oma kojameestekinnituste kaunistamisel. porsch tuli, uks suleti, ja porsch läks. koos uue omanikuga. ausalt, pisar tuli silma :( ma olen ikka autopede küll. teine auto, mille passis ma sees olin, kuid roolis istuda mitte kordagi ei saanud. musi, igatsen. pilt:
paar tundi hiljem oli meil välikinoseanss. jäin tsipa hiljaks (noh, jah) ja seega nägin poolt simpsonit ja surf's up!'i. mõlemad olid toredad filmid, kuigi simpsonid peaks vist täiesti ära nägema, et adekvaatset hinnangut anda. kõrvale limpsisin mingit mullidega asja (kahtlustan vahuveini) ja järasin vahelduva eduga pekist saslikut. tsipa peale keskööd sai kino läbi ja siis läksin tuttu ära. pilt:


.
hiljuti kirjutatud.
usinus, sünnipäev, grill
shopahooliku päevaraamat
statistikahuumorit
reisimise nõiaringis ja mure
lasanjeläbu ja üllatus
plaanid ja ideed
igatsus
milline nädal
eelkõige minu enda jaoks
mmm:)