.
reede, Oktoober 19 imelik päev, kokkuvõte

kurat, kui asjad niimoodi edasi lähevad, siis olen kevadeks 10 kilo alla võtnud. või 20! kõik, kes mind vähegi tunnevad, et ma armastan sööki. võinoh, mõnda sööki. aga neid mõnda see-eest palavalt. no põhimõtteliselt koguaeg on kõht tühi ja koguaeg sööks midagi. njäm! aga viimasel ajal on, tõenäoliselt tänu tööle, päevaplaan veidi nihkes. näiteks ma ei maga praegu. magan hoopis hommikul! ja töölõunat üritan ikka ühe-kahe ajale sättida, reaalselt söön tihti umbes nelja ajal. kui hästi läheb. no põhimõtteliselt nagu oleks jälle madridis ainult et hommikusöök ei ole nii vara nagu seal. aga eile, või praeguseks vist juba üleeile, juhtus midagi erakordset. käisin lõunal, ilusti ühe ajal, VIST tegin mingi kiirpakisupi mingihetk ja siis ostsin 5min enne kl10 õhtul endale hiinakast nuudlid, sõin neid veidi ning läksin peole ja tulin peolt ja läksin tuttu. järgmist korda sõin järgmisel päeval (neljap siis) kl 17 ajal, sest magasin tööle sisse ja hommikust ei jõudnudki süüa. nagu.... MISASJA? tavaliselt on mul isegi 4 söögivaba tunniga raskusi. õnneks oli vähemalt joodud. kakaod ja vett ja veidi lattet ja marjajooki ja jääteed ja actimeli. virsiku nestea on viimasel ajal muidu mu lemmikuks saanud. niiet igastahes mitmekülgne joogimenüü :) täna läksin suure hurraaga poodi et osta võileivamaterjali ja niisama näkse, sest kõht oli veidi tühjapoolne, arve tuli veidi alla 200 krooni ja mis ma täna söönd olen? ühe nektariini! täiesti tahes tahtmata olen mingile hullule dieedile sattund vist :D loodetavasti tervisele ei hakka ja sõbrad hakkavad varsti tegema märkusi salenemise kohta :P

aa ja siis imeliku asjana veel see, et mul põsed täiega õhetavad vahelduva eduga :( noo jaa, mõni ütleb et nii nunnu ju! ei ole nunnu, valus on! nagu päikesepõletuse tunne on, nahk pool numbrit liiga väike ja kisub igaltpoolt. tavaliselt tuleb selline tuline õhetus siis, kui olen veidi shvipsi sattunud tänu alkohoolsete jookide manustamisele. aga täna on mingi täiesti lambikas. praegu on mingi neljas hoog vist peal. selle suhtes ei saa/oska ma midagi teha kaa, peab lihtsalt kannatama ja lootma et läheb võimalikult kiirelt üle.

aga "märksõnadega" siis jälle viimaseaja tegemistest (nüüd abiline märkmik välja). paar postitust tagasi mainitud film sai koos kaleviga ilusti ära vaadatud (läksin poes natsa hoogu ja kui filmiga lõpetasime siis konkreetselt veeresime mõlemad oma vooditesse ära, tal oli aint veidi pikem maa); kiksi soolaleib sai ilusti, kiiresti, korralikult ära peetud (hommikul ärgates kurvastasin veidi, et keegi öösel pilte ei teind... tegin kaamera lahti ja olin nähtavasti ligi 100 klõpsu teind :D mõnda pildistatud asja kohe ei mäletanudki aga õnneks viisin vist kõik niidiotsad kokku. muidu hea kiire pidu, 8 ajal alustasime kikuga kahekesi ja kella 1 ajal oli meid alles umbes 6 ning kõik ilusti magamisasendis. menüüs oli valge+sprite ja taaskord nämm. hommikul leidsime eest nelja auto peale 5 tühja rehvi, mina ja kiks pääsesime, kata skooris 3 ja reijo 2tk. kuna pidin linna lippama siis lõppresultaadi juures ei olnd aga kõik jäid ellu, rehvid pumbati täis ja naabermaja muru peale rohkem ei pargi) ning maidu sünna läks möllates nagu ikka (huh, polndki ammu varajaste hommikutundideni tiksund). siis sai nädalake tööd tehtud ja lauldud, kolmapäeval käisime empsiga apocalypticat kuulamas. mulle oleks rohkem meeldind, kui oleks ikka veids tsellosi ka kuulnud. see eest trummid olid suured ja kõva häälega ja kutid loopisid 2 tundi uskumatus tempos tukka. a paar rokiballaadi oli kaa, kus trummar lavalt minema aeti, need olid päris lahedad. einoh, olgu, kogu kogemus oli omaette kift. sai peale kontserdi jälgida seda värvikirevat (või pigem...mustakirjut) seltskonda, kes kontserdile tulnud oli ja lavaees väsimatult tukka ja näppu viskas (linnahallis!), ja tunda tõsist hirmu oma elu pärast kui laes olevad kõlarid bassist värisesid või kui nothing else matters'i ajal süüdati saalis paarsada välgumihklit ning ma mõttes juba kuulsin tuletõrjesireenide hääli :D niiet jah... põnev. viikendil oli reedel veereni põigus põhjalik saunakas ja viinavõtt (poisid võtsid) ning laupäeval vaatasime iffi õe juures jalkat (mmmm, maja kus oli 10* sooja) ja õhtul oli tormi juures pokker ja viinavõtt. laupäevaöösel oleksin peaaegu elus esimest korda ümberblingenisse jõudnud. kahjuks sai klubi garderoob 2 inimest enne mind täis ja sisse ei saanudki. aga see-eest sai väikese kambaga jalutada mööda madara tänavat statoili ja seal frankfurterdada :D ja siis rommijuurde kus sai ginnida ja vaadata kuidas ergo wiiga möllas. igastahes ammu pole nii halb olla olnud kui pühapäeval :D poistega koos sai väikese burksi lõunaseks hommikusöögiks ja siis viidi koju välja magama. mida ma otse muidugi ei teinud :P läksin hoopis vanaisa sünnipäevale kosele ja peale seda merkale sauna :) siis tuli jälle tööd ja laulmist ja eilsest HOHH üritusest sai juba lakooniliselt kirjutatud. aga nüüd tõesti, väike sport (õhkmadratsi täispumpamine) ja pesu hammastele ja tekialla. halvad harjumused aina süvenevad, seekord prooviks enne kolme tuttu saada.

note to self: kell 01:50 sõin teise nektariini veel, kõht on nii täis nüüd :D


.
hiljuti kirjutatud.
a jee karatee
minu inimesed
oehhh
vässu, kodust
headmoodi untsus
suht okei ja veidi muud
võidab see, kellel on kõige rohkem asju
2 kadunud nädalat
oli tore
elu läbi kaamera