.
teisipäev, August 28 2 kadunud nädalat

olgem ausad, mõnusalt tegus on elu olnud tegelikult. isegi täpselt ei mäleta, mis kõik tehtud ja läbi elatud, aga õnneks olen aktiivselt asunud kasutama oma märkmikku ja seetõttu minu kehvapoolsed mäluvõimed ei omagi eriti suurt tähtsust.

üleelmisel nädalal tegin muuhulgas nele ja liliga teles ansamblilauluproovi. noh jah, eks neid tuleks vist veel millalgi teha, vahepeal tundus asi ikka suht lootusetu (nende kahe jutu järgi). minuarust oli isegi enamvähem :) ansambeldamine on vahva, mis siis et mul nii ühtesulav hääl on et ansambel pigem nelest ja lilist koosneb. samal õhtul tõmbasime risto ja serxi ja indroga LÕPPUDE LÕPUKS tabasalusse babyback'i restosse, kus toimus eesti superauto autasustamistseremoonia. kes veel ei tea, siis eesti superauto 2007 on punane viper :) tõsiküll, restos jäi suht einestamata, sest korraldaja poolt olid väikesed näksid ja millalgi peaks sinna (sõpradega koos, onju!) tagasi minema et üks korralik fiesta grandioso maha pidada :P kaua ma kuulan neid jutte nendest superheadest ja supersuurtest roogadest onju.

neljapäeval oli ühikas kaarli rannapidu. pakuti carlinhosid (caipirinha a la kaarel) ja pleissi. risto tõi mu ära ja olin üks esimestest. varsti saabus mairi ja limpsisime määramata koguses carlinhosid + jõin veel ära suure pudeli siidrit, mis vahelduse mõttes kaasa sa krabatud. õhtu lõpuks olime mõlemad meeldivald shvipsis ja kauplesime autojuht gea'lt välja käigu mustaka mäkki, kust lahkusime õnnelikult igaüks sümboolse kiirtoidukogusega. minul siis kaks juustuburksi, njämmmm. tegelt oli korralikul tipsutamisel väike tagamõte ka - järgmiseks päevaks oli planeeritud hambaarstimine, mida ma kohutavalt kardan ja iga hinna eest vältida üritan. et kerges joobes oleks nagu lihtsam katsumusele vastu astuda :)

ei olnud muidu lihtsam. ja kõige tipuks ei lõppenud mu visiit seekord ainult juureravi lõpetamisega, oo ei! kui juba pool ülemist hambarida oli supertuimaks tehtud siis tuli arstil geniaalne idee, et mis need kaks lisasüsti ikka teevad, süstime veel ja tõmbame sele tarkushamba ka siis välja juba. ei tasu vast mainidagi, et peale seda tõdemust voolasid pisarad ja tõmblesid kõik lihased ja ma sattusin lihtsalt kergelt öeldes paanikasse. lõpuks asi muidugi eriti hull ei olnudki. pigistasin silmad kinni ja põdesin ja kui arst kolmandat korda küsis, et kas seda tunnen (ma endiselt ei tundnud), siis oligi järgmine lause juba "näedsiis, ongi väljas!" ja protseduur edukalt lõpule viidud. uhhh.... kolm veel ja see oli vast kõige kergem...

samal õhtul põrutasin pärnu lähedale soomaale audikatega suvepäevi pidama. risto pidutses koos sõprade ja firmaga ja niisiis läksingi üritusele seekord ilma saatjata. väjatõmmatud hammas tegi kerget valu ja veritses sujuvalt terve nädalavahetuse ja tänu temale jäi ka igasugune alkohol paksu keelumärgi taha. aga tore oli ikkagi. mõnusad inimesed ja isegi kiuslik ilm ei morjendanud. öösel jagasime kristoga telki ja kasutasin esimest korda magamiskotiasemel kodust tekki vs kodust patja. ja tundus et mul oli kõvasti soem kui küljealusel, muahahaha :) pühapäeva õhtuks juhtus kuidagi nii, et põrutasin kõigepealt jändjale kaksikute maakoju ja korjasin seal 15min tomateid ning sealt edasi tartu poole broadway gala't kuulama ja sealt omakorda nelega öösel tallinna tagasi. vot selline tegus ja põnev viikend.

siis sai ühel päeval mairijuures väikese tsikiseltskonnaga trimpatud. gea võttis blenderi kaasa ja menüüs olid maasikamargaritad ja lavashirullid a la liivi ja vesipiip ja näksid. see oli ka kusjuures minu esimene alkohol peale hambakaotust. kuna alustasime suht varakult siis olime juba kella üheks kõik shvipsis peadega tekialla pugenud ja alustasime unemaratoni. hommikul oli pea taaskord keskmisest raskem. arumaeisaa, viimaselajal on igasuguse väiksema-suurema alkoholitarbimise tulemuseks hommikune pearaskus? hakkan vanaks jääma vist...

samasse nädalasse mahtus veel ETV ansamblikoosolek, minu esimene kooriproov üle piiiiika aja, silvia hollandissesaatmine rommi uues ja extra sheffis korteris koos ülimaitsva rummibooli ja taaskord hullu snäkihunnikuga (vist ei olnudki eriti rasket pead hommikul, ei mäleta...), üks üli super huumoririkas lohusaluchill, kust sai taldrikusuuruste silmadega teed jälgides umbes kella nelja ajal tallinnass rallitatud, üks autopesemine, üks fotoshooting kaunite kaaslastega :D, üks minigrill minichill savirannas koos rohke lihakoguse ja kahe siidripurgiga ning üks rajapäev sauga rajal kus sai olla tähtis starter girl ja aiatabelite eest vastutaja-isik :) lisaks hääletasin estimest korda (õnneks tuttava auto peale). õhtul kutsus risto vist oma kõige lemmikumad inimesed mähele ja saatsime ta vaikselt rootsi ära. mina trimppasin shaslikut, sest õhtuks oli vaja ju auto koju saada. see oli ka minu esimene üksiõhtu, sest risto tahtis asju mähel miskipärast pakkida ja kolis varakult välja.

lõpetuseks siis kaks märksõna esmaspäevast, mis olid siis serxi ja eeroga mack'is lõunatamas ja tsikikarjaga magdaleena korterit vaatamas. esimene oli siis maitsev + meeldiv ja teine oli huvitav, sest ma ikka väga ei kujuta end ette ühikaelanikuna. ja see vastutus ka. et kolid sisse ja siis mingil põhjusel pead lahkuma (suhted kaaselanikega? suhted meessooga? suhted iseendaga? suhted rahaga? suhted kooliga? vms) ja siis kõik need süümekad, et mis neist teistest nüüd saab ja kuidas nad ikka seda üüri maksavad ja... kuidas see mööbel viiendalt korruselt tagasi alla saada :) praegu püsin veel magasinis. ega see odav lõbu ei ole, aga loodetavasti pean ikka selle aasta lõpuni vastu. söön veidi vähem ja shoppan tagasihoidlikult (NUUUUKS)... või söön häääästi vähe (makaronipakk on 5krooni!) ja shoppan nagu ikka. kreisi biit.

aplaus läbilugejatele aga vähemalt on mingi märk maha pandud, et siiski elus veel olen.


4 ütlemisi:
Blogger Lizu ütles...

aiatabel :D

00:40  
Blogger minni ütles...

Tead, tegelikult on kambakesi koos elamisel ikkagi oma võlud ka. Niiet soovitan selle etapi oma ellu täiesti ametlikult sisse kirjutada! :)

11:52  
Blogger liivi ütles...

elisa - POTEITO POTAATO :D
minni - nohhh... eks vaatab, tõenäoliselt millalgi saab teoks.

14:42  
Blogger hanna ütles...

ära sa jumala eest babyback'is XXL burgerit telli! seda on võimalik hädavaevu kahekesti sisse pigistada!

23:57  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
oli tore
elu läbi kaamera
usinus, sünnipäev, grill
shopahooliku päevaraamat
statistikahuumorit
reisimise nõiaringis ja mure
lasanjeläbu ja üllatus
plaanid ja ideed
igatsus
milline nädal