.
esmaspäev, Detsember 17 väikese inimese elu

ma elan tavalise väikeinimese elu praegu mul on tunne. nädala sees üritan teha tööd, niiapalju kui oskan ja niihästi kui suudan, päevad on pikad ja õhtul peale tööd on vahetevahel väike telkuvaatamine ja edasi siis juba Diip Sliip. tööl proovin niivähe oma "ülemuse" peale vihastada, kui võimalik, ja niipalju oma kolleegidega jämmida, kui jaksan. ja nädalavahetustel on kaks varianti. kas ma olen autoga ja rõõmustan oma sõpru-tuttavaid nende vägaväikeste või mitte-eksisteerivate taksoarvetega, VÕI tuleb esmaspäev nagu hopsti ja nädalavahetusest ei teakski midagi, kui just keegi (mina) seda poolkogemata vähemalt 150 pildi peale poleks püüdnud. seekord oli segunädalavahetus, võiks öelda. peale eelnevalt kirjeldatud rahulikku (okei, mitte rahulikku, kainet) reedet läks veidi, kergelt öeldes, käest ära.

sestet laupäeval (peale tervelt 54 minutit und siiski) põrutasime mariga soome. laevapeal nägin phili ka, ta läks (ülla-ülla) põhjamaale lauatama :) ja noh, kuna kell on pool miljonit ja ma tahaks hullult natsa magada, siis kirjutan hästi lühidalt, et kell sa 15 ja tegime esimese pudeli veini lahti. ja kui kell oli mingine 20, siis oli 4 pudelit veini otsas ja jätkasime "hädaabipoiss A" baarikapist leitud rummiga. ja mingihetk ilmus eestimaine isetehtud piip ja mingihetk läks piip eksamit tegema ja kuna alkohol oli ka õnneks otsa saamas siis saimegi täpselt 12h peale esimest veini magama. vot u tebja trimpamismaraton. "hädaabipoisi B" jõime igastahes laua alla ära. hommikul veel väike remontsiider ja väike remont-sunshine ja väike wannabe-shopping (ei läind päris nii, nagu oleks võind ausalt öeldes, ei tasu vist nii palju juua :D) ja lõpuks jooksuga 30min pärast väljuva laeva peale et koju ära tulla. selline olekski see pikk-jutt-paari sõnaga variant mu nädalavahetuse teisest poolest. metsik oli, pole midagi öelda :) ühe asja võibolla nats vussisin ära, sest mobiiltelefonid ja märgatavas joobes tütarlapsed pole just maailma parim kombinatsioon aga noh, eks see selgub jooksvalt. oijah..... mul ikka juhtub. aga tore oli sellele pisiasjale vaatamata. absoluuuuutselt.


1 ütlemisi:
Blogger Ullabritt ütles...

tsau, mis teed? magasid juba? (nt. 01.15 öösel) aa..jaja..mis siis veel? aga mis sa sellest ja sellest arvad? blablabla..jah...Liivi, ma arvan ka, et sul on õigus - telefonid ja purjakil olek ei käi teps mitte kokku ;)

15:52  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
iroonia
minu pöff 2007
porsche, filmielu
naljakad ajad
armukade
kogemata-reis
mönus möll
iisrael a la nelku
uudiseid iisraelist
vekeishön