.
neljapäev, Juuli 3 autsss

peale nädalast puhkus oli tänane tund ikka suht sündmusterikas. nimelt tänase sõidu skoorid - esimesed gaasiandmised ja käiguvahetused ja suure veetakistuse läbimine, suunatulede kasutamine, (imepisikesel) tänaval sõit ja sh kaks lamavat politseinikku ja ümberpööre!!! suht uhke värk, ma tean :) lisaboonusena kaks korda küljeli ja paar korda peaaegu. aint see krdi paremalepööramine on nii keeruline et hakkab vaikselt närvi ajama. a no pole hullu, küll ta tulema hakkab, kus ta pääseb :) kuigi tunnis ronisin peale igat pudenemist järjekindlalt rattaselga tagasi ja tundus et eriti haiget ühegi kukkumisega ei saanud siis õhtul selgus kole tõsiasi. parem säär oli millegi vastu RÕVEDA litaka kirja saanud ja paisus ning vahetas värvi suhtkoht silmnähtavalt. liisu juhendamisel tegin 2 tundi märjarätikukompressi ja lootsin parimat. parimat ei tulnd ja nüüd on kuu aega vist seelikuvabastus :D või tegelt ei tea ka, eks hommikul näeb mis must saanud on. praegu igastahes on valus liigutada ja läbi naha kumab midagi lillakaskollakat :)

muidu tänahommikul tegin end veel suveks ilusaks ehksiis lasin rämedalt raha tuulde ehksiis lasin endale salongis ripsmepikendused panna ja ise olen ropult rahul - niiiii ilusad on :) head pilti veel eriti ei ole aga noh ütleme nii et nüüd ärkan juba suht täismeigiga hommikuti ja mulle soooobib! vot siuke beib olengi. kunstripsmed, tskliload ja hambaarstile ei julge aega panna :D

ja veel üks tänasepäevaesimene. ehksiis rääkisime tööl kristaga tsiklitest ja selle tulemusena sattusin ma muidugi tavapärasesse eufooriasse ja kilkasin MSNis ergole et no kurja küll, saab sõitu või ei saa?! ja no siis õhtul saigi. tulin sõidutunnist ja majaette lendas mingi 4tsikli ja 2quadi kamp ja ralli läks lahti. R1 seljakott olla on ikka totaalselt teine tere kui diversionil. mingitest mugavusvarustustest pole haisugi... istud seal pisikese pingikese peal kuskil kõrgel ja palvetad et ellu jääks. küüntega hoiab paagist kinni ja põlvedega juhist ja nii-ii-ii hirmus on ja siis vaatad kuidas mingi roheline loom tagarattal paremalt mööda kihutab. võtab ikka suht kõhedaks seest. ja kuigi sai kolm(tuhat) korda rõhutatud et EI MINGIT TAGARATTAL SÕITTU, siis mõni mees ikka korra või kaks sai ratta õhku. õhhhh, üldse ei olnud tige ju kui peale seda karjumapanevat manöövrit esimest korda seisma jäime, foorijuures kurjustasin täie raha eest aga nagu ikka, ühest kõrvast sisse ja teisest kiiiiiiresti välja. no ikka on vaja 121kW ühe pisikese ratta sisse toppida, arumaisaa. mulle sobiks 60 ka imeliselt. nimelt näen juba unes ja alatasa ka ilmsi ka oma tulevast punast suzu gsx600F'i. koguaeg ja igalpool. jõhvis on üks imearmas haigelt hea hinnaga müügis praegu, raha oleks peaaegu olemas (peale paari laenu) ja siis oleks millegi nimel neid lube teha aga no maitea.... on ikka vaja või. keeruline keeruline. merkal teda hoida ei saaks kuna vanemad on juntsu vastu. ja endal ka hirmus ju tegelt. aga kokkuvõttes ikkagi nii lahe. vauhhhhh. mis siis et jalg valutab ja londonit eriti miniseelikus avastama minna ei saa. või tegelt.... saab ju küll. ja kõik ilusad mehed tulevad küsivad et mis mu jalaga juhtus ja siis saan vastata nende küsimustele ja noooh.. nii see kõik algab. muahahahhahahaa >:)


.
hiljuti kirjutatud.
oli pidu
rändöm
jaan ja teised
jooks ja päevast
appi, kolivad
hah...
mootorratturhiir
ablas miisu
viimaseaja saavutused
töö ja vaba aeg