.
pühapäev, Oktoober 19 trallidest

niih, suurem osa nädalavahetusest on praeguseks seljataga. ühest suurepäraselt möllurikkast nädalavahetusest muide :D

reedel juhtus nii, et inzu ja sander tulid oma viinaga meie manu. aga kuna meid oli seekord ainult üks siis pigem nagu rohkem minule külla. tegime väikesed dringid ja kõrvale puudutasime nagu tavaliselt totaalseid tabuteemasid :) näiteks et kes kus millal mida kellele kaotas ja kellel kellest mingiseid mõtteid on olnud mingitel eluhetkedel. mõnus ja chill oli aint et kuna poistel olid verinoored deidid linnas ootamas siis kadusid nad mõlemad kivivise enne keskööd linnapoole ära. ei teagi täpselt a üks vist krahli ja teine holly suunas.

kui uks poiste seljataga kinni klõpsatas siis minu hedkandi deiti ei paistnud veel kuskil. tegin endale uue joogi ja vaatasin paar osa arendavat multfilmi. õnneks mõned kõned ja paar tundi hiljem saabuski lõpuks maria. tegime veel mõned dringid ja siis edasi on asjad nats hägused. hullult palju pläkutamist ja niisama äksönit toimus ja siis oli määdsik ja kell oli mingi 2 või pool3 ja äkki olimegi koos punasekirjute maskidega prives, kus oli palju inimesi ja mingid lendavad sätendavad asjad igalpool. ja siis me seal tantsisime ja jämmisime ja mingihetk mulle natsa sõnumeeriti ja selle tulemusena vudisin läbi öise linna populari. ja sealt omakorda koju. öö oli, nagu viimaselajal kombeks saanud, unetu :P

laupäev hakkas sellega et serx helistas ja tiris mu kuhugi jürikanti kalendrijaoks pildistamisega appi. mis oli iseenesest tore, sest mulle meeldib teisi aidata. mitte niiväga tore oli tõsiasi et mul oli Tõsise Promilli tunne ja samas minu abistamine seisnes selles et ma pidin bumeriga mööda tartumaanteed kihutama samalajal kui tema jälitavatest autodest pilti üritas teha :D edasi läksin rabasin rr'i kõrvalt legendaarse ning kihutasin piritakosele, kus väikese perekondliku lõunasöögiga tähistati vanaisa 80ndat juubelit ja tõsiasja et õtsi ja isa lennuki väljumiseni olid jäänud loetud tunnid. need kaks hullu nimelt lendasid kaheks nädalaks jaapanisse... peale pisikest meriväljareisi, kust sain tsipake eelmiseõhtu peo sushijääke (nähtavasti oli mingi tsaulähemejaapanisse pidu mis koosnes isetehtud sushist suuremalt osalt ja mille eesti sushi restohindades vaadates turuväärtus oli mingi 16K olnd ning mida kõik 20 külalist ei jaksanud ära süüa, soooobis :D) käisin kodust läbi, sõin kõhu sushit täis, ja üks päeval vastuvõetud ootamatu kõne viis minu ja legendaarse kixi sünnipäevale kiisale. kuna õhtuks oli paar põnevat ideed siis menüüs seekord shaslikut, näkse, kodust õunamahla ja starterit. ja noh nats takistas joomist ka tõsiasi et alkoholipudelid ajasid endiselt sees iiveldama :D suhteliselt normaalne päev muidugi. koosnes 100% söömisest. suhteliselt ümar tunne on peal.

mingi poole1 ajal korjasin ülari piia ja mini autole ja liikusime linna suunas. luigerahvas läks koju ja meie miniga linna väike klubitamisanalüüs ja paar telefonikõnet hiljem liitusime assega ja läksime suurepärasesse kultuurklubisse panoraam tannut ja päikesepoisse kuulama-vaatama:D norratöölisest rahaäss tegi välja ja õhtut alustasin pooleliitrise kokteiliga mille nimi oli näe seal laev vms. suurepärase kokteili põhiosa oli 3*4cll viina... mingihetk ilmus kuskilt mu elu esimene B52 millekohta ma just wikist vaatasin et kange alkoholina kasutatakse põleva variandi puhul strohhi... minu esmakogemus jäi siiski läitmata, ei tasu liialt ekstreemseks minna. kogu selle joogitralliga samaaegselt möllas laval tannukene ja paari lugu isegi oskasin kaasa rokkida. panoraam oli mujaoks ikka totaalretrokas käik. nagu oleks jälle keskkoolis või ülikooli alguses - oh neid parlamendi ja terraariumipidusid :D kell oli vist nelja kanti kui assega mini pehmeks rääkisime ja privvi läksime. mille ukse taga oli järjekord. kell 4!!! öösel!!! ja garderoobis oli ka järjekord. täiesti ulme. peale seda kui oma antudõhtu ainukesele iseostetud joogile ehk jõhvikamahlale otsa peale tegin ilmus taaskord otsekui võluväel kuskilt mingi hirmusjubekokteil mida ma lõpuni juua ei suutnudki. jutud käisid et pidi mingi absolut smth olema. maitses nagu. alkohol millegagi. väkk. aga muusika oli ümbermõnus ja kui kutid mulle nats närvidele hakkasid käima siis ärakadumine ei olnud üldse nii keeruline kui arvata võiks. isegi nõnda "suures" klubis nagu seda on privv. sestet inimesi oli palju. ja see tõsiasi oli hämmastavalt püsiv. rokkisin siin ja sealpool ringi ja lõpuks viskas kopa ette ja jalutasin koju ära. mingi pool6 hommikul. linn oli üldse väga kahtlane. söögiplatsil oli järjekord isegi ja suht kõigis klubides tundus elu olevat. tavaliselt on tallinn neljaks surnud. linnapeal levisid jutud et seductionile oli pommiähvardus tehtud muuhulgas :D

öine skoor - 10 vastuvõetud ja 15 saadetud :)

edit: paarile sõnumile ei tulnudki vastust. kuni kell sai pool8. ja siis juhtus palju kummalisi asju. eks see maailm on kohati üks naljakas-naljakas koht. ei teagi mis nüüd edasi saama hakkab.


.
hiljuti kirjutatud.
audisaaga
pühapäev
laupäev
reede
paar sõna lähiminevikust
üks sürr ja teravmeelne õhtu
räpikaabu vol2
räpikaabu
not girlfriend material
minu salat.