.
esmaspäev, November 20 trollibuss, autoõnnetus, robot, cream, fotokas

tänase seisuga on isa testimas käinud vist viite masinat. sidrunit, kahte bumerit, ühte audit ja täna trollibussi. huvipärast võtsin õhtupoole trollibussi võtmed ja käisin tegin väikese tiiru. trollibuss on tegelikult kahe mootoriga lexuse jeebu. kui tööd vaja vähe teha ja liikumine aeglane, siis sõidab elektrimootoriga. kui tööd vaja rohkem teha ja liikumine kiire, siis võtab bensumootori appi. kui ta parajasti trollibuss on, siis ta natuke undab. rohkem undab siis, kui pidurdada või gaasi anda. igastahes täiega lõbus auto oli minumeelest. sain ta hetkelisele kulunäidikule igasuguseid numbreid vahemikust 0 kuni 46 (l/100km). üks naljakas juhtum ka. sõitsin mööda pirita teed, not a care in the world eksole. äkki aeglane mersu ees, tuli plaan rida vahetada, välimiselt sisemisele siis. kuna tahavaatepeeglid olid reguleerimata jäänud, siis kiikasin üle õla. tundus, et tühjus. panin suunatule sisse ja hakkasin juba vaikselt rida vahetama, kui kahtlus hinge puges ja kiikasin veelkord. endiselt tühjus. aga no midagi pole päris õige. ajasin end toolipealt nats püsti ja kiikasin, kael õieli, kolmandat korda. napilt-napilt allpool lexuse alumist aknajoont algas ühe pisikese calibra katus. pea-aegu oleks tast üle sõitnud. hehehe. no tõesti, suhteliselt suur auto on ikka :D

ükspäev nägin TTÜ ringil autoõnnetust. mingi massin, õigust jäi ülegi, kihutas täiega minu eessõitjale küljepealt sisse. ja kõik ei juhtunudki aegluubis nagu filmides või autotesti videotes. änn-änn, kõmmaki, kõik. kiire ja konkreetne. oli kaks ilusat sõiduautot, äkki oli kaks keskmiselt mõlgitud sõiduautot. ei läinud sekunditki. hirmus mõelda, aga mina ei jõuaks asjade nii kiire juhtumise juures küll mingitpidi reageerida või "turvalisemat" juhtimisasendit sisse võtta.

reedel on robotex. teoreetiliselt peaksime seal oma lihteritiimiga esitlema oma intelligentset ja takistusrada läbivat robotit. praktikas meie juntsu pole veel oma esimesi samme teinudki. kere on niivõrd-kuivõrd valmis ja silmale ilus vaadata aga mootorid on paigutamata, ülekanne on väljatöötamata, juhtmed on jootmata ning last, but not least, tegelikult ei ole isegi teada, kas meie teoreetiline idee töötab :D aga ilus on ta meil küll.. kollane hamstrirattast kere, suured kollased kummirattad, juhtmedki üritasime maksimaalselt kollased teha. ja katus on läbipaistvast pleksiklaasist. no kui midagi muud ei saa, siis eye-candy auhinna võiksime ikka endale krabada :)

aga laupäeval käisin privés. tuli siuke tuju, et jõin 3 siidrit ära, siis moosisin risto kluppi, siis moosisin talle dressika pintsaku asemele selga ja siis läksimegi taksipeale (kristo ja evelin ka). risto vastutasuks moosis jannot mingi pool sõna ja sai meid VIPlisti. mul igastahes oli totaalselt tuju. tahtsin tantsumöllu teha ja end hästi tunda. tutvusin ka kohaliku joogikaardiga - alustasin rummikoolaga (kuna esimene baarineiu sattus mahlajoogiküsimusest segadusse), mis läks risto rahakoti pealt, ja lõpetasin mahlajoogiga (teine baarineiu oli veidi kompetentsem), mis läks minu pangaarvelt maha ja mida nüüd privés nähtavasti ainult alkoholivabana menüüs hoitakse. no mis mõttes, eriti hea asi ju. aga igastahes baarineiu võlus sinna mingid promillid sisse ja maitses Super. siis kui tahtsin tantsupõrandat vallutama minna tuli kristol mingi hoog peale ja ta kallas oma mahlajoogi umbes 50/50 suhtena minu (uutele) teksadele ja risto valgele pusale (kurat... oleks vist pidand tal laskma pintsakuga tulla :P). ehksiis pidu sai siis suht läbi ja toimus kojuminek. jagasime taksot preili beritiga ja uni oli maaagus. aga natuke tipsuse peaga lubasin kalevile et ma PÄRISELT lähen öötööd tegema laupäeval. ja mul on väga konkreetne plaan sellest lubadusest kinni pidada. mulle ju meeldib oma sõnu mitte süüa.

ahjaa, fotoka leidsin üles. oli teine kuidagi tahtnud talvepuhkusele minna ehksiis ema leidis ta mu suvetossu, mis planeeris pikka uinakut kapis, seest. tossud olid varjunud kuhja kilekottide alla ühe toa nurka. suht okei maskeering. fotokate loogika on vahest ikka suhteliselt üllatav ma ütleks.


.
hiljuti kirjutatud.
sõber, reede, lõuna ja kadund fotokas
oma pesa, teiste pesa, arvuti
uus kujundus, sport, kasiino, ükssarvik
kontsert, teater, muusikal
esimene angel
asjad, mis vajavad tegemist.
stiilist ja riietest
liikluseri
kultuur, teater, olemine
reisist, melanhooliast