.
reede, Jaanuar 26 superlohe

Päris ühe korra on peast mõte läbi käinud, et oleks aeg kirjutada. Võib isegi öelda, et liiga mitu korda, praeguseks on suurem osa kirjutamisideedest juba meelest läinud. No üritagem kuskil alustada. Sessiga sain siis esmaspäeval koos viimase hindega ühele poole ja tulemus isegi suht okei. Muidu oleks tulemus superluks hüperhea aga kahjuks üks transporditehnika kaks kergelt öeldes natuke varjutab seda üldmuljet. Võibolla lähen mingihetk Jürkaga juttu ajama - tahaks suuliselt vastata või mingi essee kirjutada või maitea, tahaks hinnet natukenegi tõsta, kolm või neli oleks juba vägagi normaalne. Kõik ülejäänud ained tuldiki viied kirja. Isegi integreeritud tootearendus, mille projekti ma pea-aegu nullist ööl vastu esitamistähtaega valmis mehkeldasin. Kõige rohkem muserdab siiski see, et kaks tuli ainukeses 4AP aines. Raisk. Ja et keskmist ainult 0,1 võrra tõsta suutsin.

Aga minu töötukarjäär jäi õige lühikeseks. Kolmapäeval oli Wallis viimane päev. Vehkisin TRK Estonia pakkumise valmis, delegeerisin igasugused projektid teistele edasi ja rallitasin pärisintervjuule. Tundaega hiljem olin Combisse tööle võetud :D Järgmisel teisipäeval alustan karjääri logistikas, alguses küll lennutranspordiosakonnas assistendina aga sihiks saada spetsialistiks :) Tõotab tulla huvitav ja pingeline töö, loodan väga, et saan ilusti hakkama. Eks saab natuke raske olema end kooli ja töö vahel jagada aga noh... Ennegi hakkama saadud. Lõpuni pole palju jäänud ka enam. 102AP on juba koos, 18AP veel jäänud. Seal hulgas tugevus2 uuestitegemine (sest noh... praegu on seal üheseis ja no natuke saab ju ennast kokku võtta ometi :D), 5AP lõputöö ja 1,5AP praktika. Tuleb üks põnev kevad!

Kuna mul praegu siuke between jobs hetk on siis olen praeguse seisuga poolteist päeva totaallohetamisega tegelenud. Äratus siis, kui silmad lõplikult lahti lähevad, täna panin näiteks alles tundaega tagasi pidžaama asemele päevariided, hommikusöök reeglina pärastlõunal. Mitte mingeid kohustusi ei ole (eriti) ja hea lohetamistuju on. Täna mõtlesin kasulik olla ja nõud ära pesta. No otsemuidugi katastroof - lõhkusin ära mõlemad allesjäänud suured veinipokaalid. Üks libises käest ja kukkus teisele peale ja mõlemad killustusid :( Selle mis tervemaks jäi olin just jõundud puhtaks pesta. Ehmatusest jäigi nõude pesemine pooleli, taldrikud ja maailma kõige õhema põhjaga pann ootavad endiselt oma järge.

Et optimistlikule rongile tagasi saada, siis meil on peres uus tibu. Team DarkBlue teine liige, teisipäevaõhtul tõime ta õismäelt ära. Just, selle eriti suure lumetormi ajal. Märksõnad - tumesinine, tagaveoline, 211hj, suvekummid (255 laiad :D), targa katus ja üli armas olemus. Tõlge - garaažis ootab kevadet Porsche 944 S2. Käin teda ise ka igal võimalusel garaažis vaatamas. Minu nimi on passis olemas niiet millalgi suvepoole jään ootama super sõiduelamust. Tõeline loom.....

Novotsiis, rohkem ei tulegi meelde asju, millest kirjutada. Täna öösel nägin unes (magasin suht vähe kuna keegi ülemise korruse idikas otsustas POOL ÖÖD täiega trampida mööda korterit) et ema helistas ja süüdistas mind täiega vihaselt mingi tumba varastamises. Hiljem selgus et õde oli selle salaja Ameerikasse kaasa võtnud ja mind süüliseks lavastanud. Armastusväärne. Ning see ei ole mingi uudis et ma ARMASTAN lauseid sidesõnadega alustada :)


1 ütlemisi:
Blogger M. ütles...

kui sa siin juba pilte klõpsid, näitad ka äkki kuidas su uhiuus pesa välja näeb? et meie, kes muidu külla ei satu, ka veitsa kadestada saavad ?
;p

22:17  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
verivärske töötu mõtisklused
stressi vähenemisest, ilust ja tervisest
magan siin, raha kaduvusest ja sessist
väike huumor
:(
keskmises osas on positiivsust
day of music.
peaasi et ei peaks õppima...
elvira, korter, musa, blogger
uusaasta