.
pühapäev, Jaanuar 21 verivärske töötu mõtisklused

Ametlikult olen ma homme töötu. Aga tegelikult sain lõpupalka 16h võrra rohkem ja lähen teen veel 3 poolikut tööpäeva järgmine nädal. Ehksiis läksin lõpupoole veidi ahneks ja sain hambusse tükke, milledest reedel läbi ei hammustanud. Kuid tuleb põnev nädal - natuke töötamist ja õige palju müramist. Ükspäev peab abakhani minema, garderoob vajab kardinat ja rullood tahavad taustakangast. Ja kogu see asi tuleb veel kuidagi tööle saada. Neljapäeval mõtlesin soome sõita aga see plaan on siuke udune ja ebakindel veel. Kuna risto otsustas mitte lumelaudama minna vaid selle raha hoopis oma verivärskesse autosse investeerida, siis toimub nädalavahetusel tõenäoliselt paar väikest soolase leiva olemist kõigile soovijatele.

Minu viimane päev oli ühtlasi DISCi testi analüüsimise päev. Minu tulemus oli ettearvatav - väga madalad D ja I, kõrge S ja keskmine C. Järelikult halb müügiinimene ja keskmine eestlane :) Kahju et minu isiksusetüübi jaoks konkreetset käitumisemudelit polnud, oleksin enda kohta ehk nii mõndagi teada saanud. Ilmnes ainult tõsiasi, et ma projektijuht Mardiga isentse isiksusetüübiga ja see on hea, sest ma olen tead alati väga toredaks pidanud. Mõned isiksused olid veidi üllatavad, teised ettearvatavad. Igastahes arendav päev. Koolituselt sain niipalju targemaks et Shawnshank Redemption tuleb ära vaadata. Praegu selgus et see on veel imdb.com 250 parima filmi edetabelis nr 2 kohal ka!

Õhtu oli väga vahva. Mängisime bowlingut ja olin sunnitud tõdema, et ma olen ikka tõeliselt koba :) Kolmest mängust sain ainult korra lõpptulemuse kolmekohaliseks. See-eest sain töökaaslastelt imeilusa roosa buketi viimase päeva puhul, vahepeal isegi ununes tõsiasi, et suutsin VIIMASEL PÄEVAL oma Walli uksekaardi kuhugi ära kaotada ja seda kontoris. No vapustavalt tore lugu onju eksju. Aga õhtu oli päris pikk ja super tore. Wallis töötavad ikka täiega head inimesed, nii tore :)

Ühtlasi osalesin täna MSNis peetud pool-töö-vestlusel. Sven küsis, mina vastasin ja ka teistpidi. Loodame, et tal läheb korda mind oma ülemusele ilusti serveerida ja saan millalgi varsti alustada tööd ühes päris mainekas logistikafirmas lennundustranspordi korraldavas osakonnas logistik/ekspediitori õpilasena :D Kontor on kodu lähedal, järvekeskus käega katsuda, meeskond noorepoolne, palju peab kasutama inglisekeelt ja lennnnukid!! On, mida oodata lühidalt.


.
hiljuti kirjutatud.
stressi vähenemisest, ilust ja tervisest
magan siin, raha kaduvusest ja sessist
väike huumor
:(
keskmises osas on positiivsust
day of music.
peaasi et ei peaks õppima...
elvira, korter, musa, blogger
uusaasta
lessons of life