.
reede, Jaanuar 26 shampoonid ja kodu

Otse loomulikult tuleb kaks asja siis meelde, kui juba kõik valmis on kirjutatud ja avaldatud ka. Ehksiis ükspäev sai shampoon otsa ja kui eile Selverisse läksin siis kiikasin nende shampooniosakonda ka. Kuna asi, mida eelkõige otsisin, oli mingi hooldussprei, mis vähendaks pusasid ja kaitseks föönikuumuse eest (see Babylissi föön, mis ma endale ostsin soojaga just eriti ei koonerda), siis piidlesin riiuleid eelkõige spreipudeleid otsides. Mingi Swartzkopfi läikesprei jäi esimesena silma aga sellel ei olnud föönijuttu kuskil niisiis uurisin edasi ja leidsin mingilt teiselt riiulilt VO5 Silky Smooth sarja. Hooldussprei lubas 3 korda kergemini kammitavaid ja 2 korda säravamaid juukseid, lisaks kaitset fööni eest, silestamist ning katkevuse vähendamist ning otsad kaa ei lõhene enam (jahhh.. mul oli pudel ees praegu ja kirjutasin sealt maha) niiet tundus pöörfekt. Shampooni võtsin kaa samast sarjast aga see on kaugel riiulil niiet ma ei viitsi seda hetkel tuua et uurida, mida see kõike head teeb. Igastahes olen suht optimistlikult meelestatud et tegin hea valiku. Proovinud veel ei ole kuna juuksed alles täiesti puhtad kuid eks ma kommenteerin kui kogemusi koguneb :)

Lisaks tahaks kiita oma toredat elukaaslast, et ta nii universaalne on. Peale selle, et ta ilma eelneva elektrikukogemuseta meie kodusse 4 lampi paigaldas, müras ta eile natuke vannitoas ja saime ilusa värvilise vannikardina jagu rikkamaks. No more sea in the shower room! Ja kõik plaadid ja vuugid ja dushinurga lae pesi ta ka ära :) Keskmisest tublim, ma ütleks. Üksielamiskogemuste saaga jätkub - eile, suure külmaga, tuli tõdemus, et üks elektriradikas on meie elamise jaoks vähe. Öösel värisesime mõlemad tekiall ja päeval sai kõik soojad riided korraga selga lükatud. Algselt oli toas olnud 2 radikat (no nüüd on muidugi teada et miks :D) aga kui sisse kolisime siis tundus et saab ühega ka hakkama. Niipalju siis sellest. Väike radikas tõsteti suurest toas magamisnurka ja suurde tuppa toodi garaažist hiigelradikas. Täna on juba täiesti lühikestevarrukateilm siin.

Viimane lause meenutas mulle veel seda asja, et kui esmaspäeval (?) tööle sõitsin, siis ühe foori taga sõitis mulle kõrvale üks Audi. Sees istus mingi oss lühikeste varrukatega T-särgis. Väljas oli mingi -5 kraadi vist. Imelikud inimesed.


2 ütlemisi:
Blogger M. ütles...

dude sa oled niiiiiiiiiiiiii tibi ;D

22:18  
Anonymous liivi ütles...

hmm, ma ei teadnudki et hea shampooni otsimine tähistab tibi olemist.

15:30  

Postitage kommentaar

<< tagasi

.
hiljuti kirjutatud.
superlohe
verivärske töötu mõtisklused
stressi vähenemisest, ilust ja tervisest
magan siin, raha kaduvusest ja sessist
väike huumor
:(
keskmises osas on positiivsust
day of music.
peaasi et ei peaks õppima...
elvira, korter, musa, blogger