.
esmaspäev, Aprill 2 parkimine, lõuna, grill, sügis

hirmus, õudne, paha. ongi käes aeg, mil parkimine OMA MAJA EES maksab raha ja koos põski paitava hommikupäikesega võib leida autokese kojamehe alt trahvikviitungi, sest julgesin ta ööseks tänavaäärde seisma jätta. milline haige mõistus laiendab parkimisala piirkonda, kus 85% majadest on pisikesed, armsad, ilma suuremat sorti hoovideta eramajad?! ma lihtsalt ei suuda aktsiaselts ühisteenuste firmapoliitikast aru saada. minu viha nende vastu on hetkeseisuga kordades suurem kui minu mittesallivus BESTiorganisatsiooni vastu. niiet hoidke alt, kes seal ettevõttes töötate, minu viha ohvreid ei vali! risto ei ole endiselt viitsinud eriti suuremaid samme parkimislubade taotlemiseks astuda. porsch seisab ju alati aias või garaažis.. juuvist viivad jalakesed ta vabaduseväljakule linnavalitsusse alles siis, kui minu rõngaline oma esimese märgi kirja on saanud. urrr, olen endiselt väga ärrituv.

see eest oli mul täna väga tore lõuna ja selle lõuna tulemusena tuli paar päris toredat mõtet. loodetavasti saab need ka järgmise poolaasta jooksul teoks tehtud.

laupäev oli super, pole ammu nii lõbus olnd, ja seda isegi vaatamata tõsiasjale et seltskonnas ka üks mulle vägagi vastumeelne isik viibis. õnneks on ürituse toredamaid hetki raske unustada, mul on nimelt ligi 300 väga hea kvaliteediga pilti seda kõike meenutamas. aga kevade esimene grill on tehtud (njämm), teadmata koguses veintsi ja rummikoolasid (seekord isegi olid head) ja lisaks 1 mojito ära tarbitud, 6 neiut on mullivanni mahutatud (:D), rindkere ära valutatud (uskumatult raske ja teravnurkne jääkamakas oli) ja nikoni D50 on pidulises kriisiolukorras ära testitud. tuleb taaskord tõdeda et mul on ikka ropult vedanud, et selliseid inimesi mu elus leidub.

kooli-ja-muude-olukordade osakonnas pinge aga muudkui kasvab. kui ma ei eksi, siis veidi vähem kui 2 nädala pärast tuleb mulle kaks tähtsat vastust. 1 rootsi tehnikaülikoolist ja 1,5 ühelt tudengiorganisatsioonilt. niietnaa tuleb sügisepoole suvel teha mitu valikut. kui rootsist tuleb "JAH" siis pean valima oma super töökoha ja kõrgema hariduse vahel (kuigi ma juba kahtlustan et kaldun siiski hariduse suunas). kui rootsist tuleb "EI" siis on lihtne, i love my job :) kui BESTist tuleb "JAH" ja rootsist ka "JAH" siis tuleb nii välja, et vist veedan 2 nädalat oma kooli-sisse-elamise-ajast kuskil portugali kuumadel liivarandadel. kuigi see poleks eriti viisakas kaasõpilaste suhtes ega hea sisseelamisele (kasulik ainult vaimule!), siis sellegipoolest selle valikuga probleeme nagu eriti pole. kui BESTist tuleb "JAH" aga chalmersist "EI" siis peaks ka kõik okei olema. septmebris meil eriti puhkuseiharaid tüüpe pole ja selleks ajaks peaks juba kuid ka niipalju turjal olema, et saaks palgaga puhkuse võtta ja palmideall müramise eest veel raha ka :D kui BESTist tuleb "EI" ja chalmersist kah "EI" siis olen jonni täis ja lähen oma raha eest kuhugi sooja, hahahahhaa. tegelt ega vist rohkem valikuid eriti ei ole. nüüd tuleb lihtsalt istuda ja oodata ja vaadata, mis 15. aprillil toimuma hakkab.


.
hiljuti kirjutatud.
kokandushuviline lohe
peavalu, pildid
shopping, pidu, suvi ja chalmers
mina jään alati minaks
mõtteid, fotojuttu, jms
nädalavahetus, fototamine
naistepäev ja muid killukesi
lühidalt
oscarid, valimised, kaubanduskeskused
head inimesed minu elus