.
pühapäev, Aprill 8 pikk nädalavahetus

sellessuhtes oli eile parem päev, et oli konstantselt sitt olla. täna on aga lainetega. vahepeal on päris inimese tunne ja siis tuleb kiiresti superhalb laine peale. kõht on nii marutühi - olen siiski viimase 2 päeva jooksul söönud ainult kausitäie hommikukrõbinaid ja kaks ampsu kurgivõileiba ja need olid mõlemad eile hommikupoole. rohkem pole suutnud :( nüüd on pidutsemisest (või õigem oleks öelda, joomisest) igastahes natukeseks ajaks isu väga täis.

alustasin neljapäeval. töökaaslastega oli mustamäel väike istumine - trimpasime veintsi ja ajasime juttu. ma trimpasin suhtkoht terve pudeli punast ära. kas minust hakkab tõesti punaseveinijooja saama? :o igastahes mingi sipa peale keskööd saabusin kesklinna ja seadsin papud privé poole. ootasin 5 mintsa väljas ja 10 (kümme!!!) mintsa garderoobis. neljapäeval?! noh jah, see nädal oli neljapäev ju uus reede aga siiski, maru imelik :) rahvast oli korralikult. põhjus, miks üldse kohe vudinal kluppi läksin oli tegelikult see, et risto londonisugulane kalju (kes vaatamata nimele eestikeelt üldse ei osanud) oli koos oma sõbraga tallinnaga tutvumas ning tutvustusringi juurde käis muidugi ka piisavas koguses ööelu. minu privé-menüü oli seekord üks energiajoogikoks ja üks marjajook (neljapäevane hind oli 75 krooni, go figure :D eelminekord käisin selleeest üle 100 välja...). sellessuhtes oli maru huvitav pidu, et baarijärjekorras nägin teaduskonnavend vikit, kes teatas, et minu (!!!) õeraas on ka kuskil müramas. läksin tegin klubile paar ringi peale ja assanäe, oligi. vihtus tantsida oma parimate oskuste järgi. hehehe. kui mõte juba äraminemise suunas purjetas, siis jäi silma veel pisibeib andra, kes oma briti poissmeestega (some do that for a living u know...) lava peal tantsu vehkis. aga tore pidu oli, tavalised nilbikud ei häirinudki ja muusika, põhiliselt latino-house, oli ka täidsa krõmps ja koju jõudsime mingi kolmeks.

reedee.... ee... risto magas mingi viieni niiet päev jäi suht vahele. siis jalutasime linna, hängisime viru keskuse raamatupoes, nägime toitsi ja ramunet ning siirdusime neljakesi kaheksasse, sest ma ei suutnud kanawrappi peast minema saada. ja õige kah, sest see oli heaaa. võibolla tipsuõhtu oma oli isegi natuke parem aga siiski, üks nämmumatest ampsudest, mida saanud olen. suur ports kaa, kõhu sai täiesti täis. kõrvale väike maasikamargarita ja... :D õhtul läksime tõnnijuurde. plaan oli brittidele näidata, kuidas eesti noored pidu panevad. i think they saw a bit too much :D igastahes alustasin mingi 11 ajal viinakoksidega. alguses energiajoogiga, pärast jõhvikamahlaga. jutt jooksis juba täiesti vabalt lõpuks ja kalju vahepeal valetas mulle maad ja ilmad kokku, lihtsalt naljapärast. minul olid muidugi tänu väikestele drinkidele maailma siniseimad silmad ja imesin igasugust infot sisse nagu üks korralik käsn.... kõik said naerda. rahvast oli ka parajalt: meie, kalju + ed, tõnn, hermasted, arva ja mihi, kadri ja hr oja. kuidagi suutsin ma täiesti hollyvaenulikule ristole selgeks teha, et tol öösel oli HHC the place to be ja sinna me siis suundusimegi mingi poole2 paiku. tolleksajaks olin juba nii kärbes, et miski ei suutnud mind morjendada. sebisin mööda holly ringi, kaotasin koguaeg omasid ära, siis leidsin jälle üles, siis kaotasin jälle ära, kuidagi suutsin kuskilt endale VIPi templi saada (one has to know marko uuk tõenäoliselt), vahepeal eksisimekoos hr ed'iga ära ja siis sebisime kahekesi nagu otutotud. sõnumeerisin päris põhjalikult, nagu hommikul telefonist järgi vaatasin :D kalju hoolitses selle eest, et drink käpaotsast ära ei kaoks aga igastahes mingihetk suutsin talle selgeks teha, et rohkem tõesti vaja ei ole.. kell oli vist midagi 4-5 kanti kui läksime tsekkisime korra poiste uhket hotelli maneežis (saun + king size bed oligi nagu kogu hotellituba, haha) ja siis koju magama. hommikul ärkasin ilusti mingi kahe ajal ja tundsin end vägagi ilusti. kuni kell sai 3 :D edasi oli õhtuni halb olla....

aga ega saaga muidugi sellega lõppenud. üheksa ajal helistas nele ja tiris mu taksopeale - pidime krissuga tüdrukuteõhtut tegema. suund stereosse ja nii ilmusidki, kui võluväel, lauale järjest tavalised ja vaarika mojitod, suurus XL. alguses ei saand kuidagi vedama aga kahjuks (õnneks?) on mojitode maitse nii südamelähedane et mingi 2,5 klaasi sai ära hävitatud. ausalt öeldes läks lugemine sassi.. esimene oli tavaline, siis sain nele pooliku vaarika ja siis vist teise pärisoma vaarika veel peale. või? vahepeal suutsin enesetunde päris toredaks tipsutada aga viimane lõpp läks juba raskelt. marvan et süüdi oli tõsiasi, et neil piparmündilehed otsa sai ja lõpp tuli siirpuga teha :) aga toooore oli mu kulladega. sai päris põhjalikult igasugustel teemadel jutustada ja lihtsalt niisama teineteiste seltskonda nautida. jeei :) mingi 12 ajal siirdusime moskvasse. marko oli piletis, ilusa velvetülikonna ja roosa triiksärgiga, rärr :) võtsin tibudele 2*redlove, endal oli selleks ajaks juba totaalne alkoholiblokk. smilers hakkas muusikat tegema ja minul tuli naksti uni. ja mitte lihtne, ikka silm vajus konkreetselt kinni ja sees toimus karussell :( palusin tibudelt mõttes suured vabandused, läksin alla ja helistasin ristotaksole. oodates ajasin marko ja turvakutiga juttu. sain teada et prl arendi ongi hr salsalleri lähisugulane ja et moskva on täiega alla käind ja et mingi bumbum üritas end 500 krooniga üritusele sisse osta. tore oli igastahes. mingi 1 ajal olin juba ilusti tekisees. kõht oli juba siis karjumisasendis, unistasin pühapäevasest padaroast ja rottburgerist juustuga. et ennetada tänast enesetunnet sundisin kunagist linnalegendi uskudes endale 2-3 klaasi vett kõrist alla (öösel näksasin paar ibukat kaa, et normaalselt magada saaks) aga tundub, et ei olnd eriti abi kummasti. endiselt suht hõre olla. aga nüüd ongi õige aeg kodudress natuke linnama dressi vastu vahetada ja värskes õhus üks korralik rotu hommikusöögiks krõbistada.


.
hiljuti kirjutatud.
parkimine, lõuna, grill, sügis
kokandushuviline lohe
peavalu, pildid
shopping, pidu, suvi ja chalmers
mina jään alati minaks
mõtteid, fotojuttu, jms
nädalavahetus, fototamine
naistepäev ja muid killukesi
lühidalt
oscarid, valimised, kaubanduskeskused