.
teisipäev, November 21 probleem, söök, uni, iluasjad

nojah. bloggeril on viimasel ajal probleem. tundmatu probleem. see tähendab, et ma ei saa safariga (mu mäkipõhibrauser) kommenteerida ega postitada. lugeda saan. õnneks on mul asendusbrauser tulirebane, kellele kumbki tegevus probleeme ei põhjusta. niisiis kopipeistisin vabalt eileõhtuse postituse 10 minutit tagasi kirjutamisaknasse ja avaldasin maailmale. muutsin natuke kuupäevi ja kellaaegu sellisteks, nagu nad olema pidid ja sobib küll.

täna käisin magistrali rimis. oli vaja süüa osta nimelt. jalutasin seal lettide vahel ja mõtlesin. kuigi ma ei saa (või inimesed arvavad, et ei tohiks) endakohta öelda kogukas või paks, näen ma end inimesena, kellel on paaris kohas rohkem, kui olema peaks :) ehksiis tegelikult on parajalt vähenemisruumi nii kõhul kui puusal kui reitel. aga vähenemisruum eeldaks põhjalikku sport-treeningut ja korralikku toitumist. mitte dieeti, jumala eest, aga korralikku st et jätta mõned kahjulikumad asjad ära ja asendada kasulikematega, võibolla ka süüa kindlatel kellaaegadel ja vähem näksida. sport-treening on hetkel päris okei, kaks korda nädalas käin regulaarselt, tundaega korraga, tantsu vehkimas, niiet pärast higi voolab. nii mõnus :) praegu on ka utoopiline plaan millalgi endale hommikuujumine regulaarseks sundida. kuigi jah.. mina ja hommikud ei ole just parim paar. aga see söögist loobumine. ma alati toidupoes hakkan mõtlema neid asju. et peaks vähem juustu ja igasuguseid piimatooteid ja shokolaadi sööma, mõned toitumiseksperdid soovitavad ära jätta kõik valmistoidud ja mõned on ka liha vastu, enamik keelavad alkoholi. aga ma ei suuda. ma olen toitumisgurmaan. kõigele PALJU riivjuustu peale ja makaroni/kartuli/riisi kõrvale ALATI mingisugune liha. vähemalt shokolaadike või kommipakike päevas ja minimaalselt pool liitrit piima nii toidu kõrvale kui niisama. ja valmistoitudest loobumine? ei tule kõne allagi! mu lemmik-lemmik-lemmik on itaalia pataroog mis valmib pakisisust ja hakklihast. kuna teise lemmikroa, lasanje, valmistamine pole samuti mu trumpala, läheb ka see pakijuhendi alusel. ja mõni õhtu väike veiniklaasike või lausa pudel, või teinekord purk-paar siidrit. vastupandamatu! lisaks kõigele sellele... teinekord lihtsalt tuleb põhjalik tahtmine ampsata väike mäki juustuburks või topolinopizza. ja kuna mu tahtejõud on keskmise herne suurune, siis mida kõht tahab, seda kõht peab ka saama. aga vähemalt söön ma maksimaalses koguses puuvilju. banaane, apelsine, mandariine (uhhuu, jõulud on mandariinihooaeg), kiivisid, arbuuse, viinamarju. suvel ka puravinkaõunu (üks kindel õunasort, mille tegelikus nimes ma väga kindel ei ole) ja igal võimalusel aiasaaduseid tomatitest kurkideni.

kogu see rahmimine-lahmimine kooli, kodu, töö ja trenni vahet tegelt väsitab õudselt. tahaks magada koguaeg. tulen koju, mingi 8 ajal, ja mõtlen et kurjam, ilgelt tahaks magada. aga kuidagi on alatasa teha midagi. küll internetist seda või teist vaadata, küll tuleb telekast film või huvitav sari, küll on mõni uus ajakiri koju jõudnud ja tarvis end sellele pühendada. umbes väga harva, lausa pea mittekunagi, jõuab enne keskööd tekialla. siis muidugi uni ka ei tule. aga väsimus on sellegipoolest. aga no olgem ausad... ega see hommikune ärkamine üldse lihtsamaks lähe, kui varem magama minna. proovitud värk.

aga täna on mul kaval plaan. kirjutan selle jutu siin lõpuni, loen kõik bookmarkside all olevad blogid lõpuni, panen pidžaama selga ja ronin vannituppa. ostsin poest täna uhke komplekti. komplektis siis dushigeel, kehakoorija ja kehakreem (mul vist kehavõi tegelt aga maitea, mis nende kahe asja vahe on). muidugi see ostmine oli ka huumor omaette. seisin kreemileti ees ja mõtlesin juukseid halliks. kas fruttini münt+greip komplekt (nats alla 200EEK) või mingi lahe õun+vaarikas komplekt (ca 300EEK). viimane oleks tegelt pigem täiesti õunakomplekt olnud, aga kehakoorija oli aint vaarika oma. seisin ja üritasin valida. fruttini poolt rääkis tõsiasi, et mul nende kehakreem oli juba olnd ja meeldis, nad olid odavamad, kehavõitotsik oli pooleliitrine. õunvaarika poolt rääkis ilus välimus, superhea lõhn, naturaalsed koostisosad. lõpuks võitis väääga napilt fruttini, sest õunvaarika kehakoorija oli ikka väääga magusa lõhnaga ja nende superämeising aroomiga õunakehakreem oli aint 200ml topsis. ma arvan mul oleks see kõik kohe ühe jala peale ära kulund. igastahes müüjad said vist omajagu naerda pugistada, jooksin seal totsikutega lettide ja kassade vahet nagu psühhopaat :D aga nüüd.. ooo, nüüd lähen ja lõõgastan end nii uimaseks et pean vannitoast voodisse roomama. mmmmmm :)


.
hiljuti kirjutatud.
trollibuss, autoõnnetus, robot, cream, fotokas
sõber, reede, lõuna ja kadund fotokas
oma pesa, teiste pesa, arvuti
uus kujundus, sport, kasiino, ükssarvik
kontsert, teater, muusikal
esimene angel
asjad, mis vajavad tegemist.
stiilist ja riietest
liikluseri
kultuur, teater, olemine